2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی احساس بدی دارم 🥲☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 10461 بازدید | 220 پست
چون اونا دافن ولی من چهره ام شبیه بچه مدرسه ای هاست 😑

وا چ حرفا

دیدم نوشتی ۲۳ سالته خب ی کم استایلتو تغییر بده ی کم ب فیست بیشتر اهمیت بده متظورم از نظر مثلا ابرو برداشتن و این چیزاست ن عمل

تیپت مثلا ی کم دخترونه تر و شکیلتر باشه

بمنم خیلیا میگن بی بی فیسی حتی اخیرا بهم گفتن ک فکرنمیکردم متاهلی باشی ولی میبینم بچه هم داری و منم خیلی کیف کردم این چیش بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا یه ریل دیدم یارو عکس سادگیش رو گذاشته بود نوشته بود قبل از طلاق بعد عکس پلنگش رو گذاشته بود ن ...

وای 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دختر همچین بیبی فیسم نیستیا اوکیی

چرا بهم میگن ۱۸ سالته پس همش ؟☹️

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وا چ حرفادیدم نوشتی ۲۳ سالته خب ی کم استایلتو تغییر بده ی کم ب فیست بیشتر اهمیت بده متظورم از نظر مث ...

من خیلی به صورتم دست نزدم چون احساس میکردم بهم نمیاد ولی الان فکر کنم باید یه تغییر و تحولی بدم 

خوبی که اونقد هم بیبی فیس نیستی

عه واقعا 🥲

خب برا همین‌پلنگ میشن دگ وگرنه دلیل دیگه ای داره مگه؟

انقدر پلنگ شدن رو مد کردن که خیلیها که اینکاره نیستن هم فکر میکنن باید خودشونرو پلنگ کنن، جالبه رفته بودم مهمانی یارو خودش بینی عملی، ژل لب زده، بعد یکی دیگه اونجا بود نمیشناختم گفتم فلانی که رفت کی بود؟ گفت کی رو میگی همون پلنگه؟ تو دلم گفتم اون بیچاره هم فقط یه کامپوزیت از تواضافه تر داشت،(اونو پلنگ میدید، خودش رو ساده) 

بنظرم ک خوبی 

اولا خوشگلی واقعا مخصوصا حالت و فرم چشمات و لبات خیلی قشنگه 

دوما اگر دوس داشته باشی میتونی بینیتو عمل کنی ک بازم بینی خودتم قشنگه و به چهرت میاد ولی فک نکنم پلنگ شی فقط خوشگل تر میشی توام مثل من پلنگ نمیشی چهرت گوگولی کیوته 

بذار عشقم‌گذاشتی یا لایک کن یا بهم بگو

عشقم دیدی ؟

من خیلی به صورتم دست نزدم چون احساس میکردم بهم نمیاد ولی الان فکر کنم باید یه تغییر و تحولی بدم

اره اگر دوس داری فیست تغییر کنه اینکارو کن

من خودم زیاد ابروهامو برنمیدارم درحد تمیز کردن یا مثلا چیزی نمیکشم ب ابروهام ینی وقت نمیکنم زیاد ارایش کنم واسه همین فکرمیکنن مجردم😁

بنظرم ک خوبی اولا خوشگلی واقعا مخصوصا حالت و فرم چشمات و لبات خیلی قشنگه دوما اگر دوس داشته باشی میت ...

آره دقیقا اصلا ظرفیت پلنگ شدن ندارم فقط گوگولی تر میشم 💔😂

دماغمم اگه عمل کنم به صورتم نمیاد چون اجزا صورتم درشته همش 

من ندیدم😭

دوباره میزارم