2777
2789

یادمه ی بار رفته بودیم سینما ، فیلم جنگی بود و خب صحنه های بسیار خشنی داشت.

بعد بعضیا برداشته بودن بچه با خودشون آورده بودن و اصلا هم براشون مهم نبود که الان تو این صحنه دارن سر یکیو میبرن و خون و خون ریزیه😐

بعد با پرده به اون بزرگی و صدای زیاد بلندگو قشنگ منِ بزرگسال گرخیده بودم ، چشمام نیمه باز بود و حالت تهوع گرفته بودم.

یه لحظه سر برگردوندم دیدم دو تا پسر بچه کناریم که به زور ۱۰ سالشون میشد محو این صحنه شدن !

آقا اصلا اینو بیخیال که چرا سینما اجازه میده و فیلما گروه سنی ندارن و قانونی هم برای این موضوع تو ایران نیست.

خواهشا اگه بچه دارین اهمیت بدین ، چون خییییییییلی تاثیر بدی روشون میذاره🙄

این درباره فیلمای بزرگسالانه و بعضی از طنزا هم صادقه

اول تحقیق کنید ببینید فیلم مناسب تماشا همراه بچه ها هست یا نه بعد با خودتون ببرین.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بعصی براشون مهم نیس میگن بچه باید ببینه تا عادت کنه از هیچی نترسه منم بچه بودم خانواده خالم خیلی میزاشتن ما میدیدیم منم شدیدا ترسو بار اومدم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقصیر سینماس سینما باید محدوده سنی تعیین کنه واسه فیلماش وگرنه بعضیا که خوده گاو مگه حالشون میشه

اونکه آره

ولی واقعا چطوری بعضی پدر مادرا اینقدر بی مسئولیتن

این صحنه ها کلی تو روح و روانشون تاثیر میذاره

بعصی براشون مهم نیس میگن بچه باید ببینه تا عادت کنه از هیچی نترسه منم بچه بودم خانواده خالم خیلی میز ...

بچه عادت نمیکنه

یا تروما میشه براش و تا بزرگسالی هم درگیرش میکنه

یا تو روند شخصیتش تاثیر میذاره و خشن میشه

بچه عادت نمیکنهیا تروما میشه براش و تا بزرگسالی هم درگیرش میکنهیا تو روند شخصیتش تاثیر میذاره و خشن ...

منم همینو میگم دگ‌

طرزفکر اون ادما رو گفتم ک اینطوری فکر میکنن بچه میارن 

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

منم همینو میگم دگ‌طرزفکر اون ادما رو گفتم ک اینطوری فکر میکنن بچه میارن

کاش میشد برای بچه دار شدن نیاز به مجوز بود😬😅