2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم خفه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 78 پست
نبابا زنگ نزنی بزار ب دهن خودش حرف بزنه بخدا ک مادرشوهر من بدتره دیگه محلش نمیدم یه گوشت در کن یکی د ...

چه مرگشون واقعا خدا بس داره چکار میکنه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400043540]مادرشوهر منم اهل دعا ونمازه ولی فتنه عالمه ذاتشون اینجوره کاش یه کم مراقب زبونشون بودن مراقب این دلها که میشکنن بودن درکنار نماز خدا حق خودش میبخشه ولی حق مردم رو نه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
هی شیر و لبنیات بخر و استوری کن تغذیه سالم من و بچه هام به جز شوهرم

خبرش بی سواده آنقدر آدم بی ادب وبی لولی هست خجالت میکشم به خدا خاک توسرم با اینا افتادم خاک 

از رو عادته نه اعتقاد

آره دقیقا.اون دفعه گفت مربا پختی چه خوب بود چکار کردی گفتم فلان کار وبعد هم در حین پخت هم میزنم وصلوات میدم بعدهم اسم حضرت فاطمه میبرم مسخره کرد من روزنیکه

الهی بگردممی فهمم با ادم نفهم سر و کله زدن سخته واقعا

کاش خدا برام یه راهی باز کنه خسته شدم خسته دعا کن برام تورو خدا

آره دقیقا.اون دفعه گفت مربا پختی چه خوب بود چکار کردی گفتم فلان کار وبعد هم در حین پخت هم میزنم وصلو ...

مامان منم مذهبی و معتقده اصلا تو عمرم ندیدم غیبت کنه،کسی رو برنجونه،تیکه بندازه ،باور کن سینه ش مخزن اسراره،حتی ما الان از زبون بقیه می فهمیمبه ناحق فلان تهمت رو خورده یا فلان حرف رو پشتش زدن ولی اصلا یه بار بد همون افراد رو نگفته،الان کاملا از درون پاشیده و داغونه از لحاظ روحی ولی یه بار یکی رو نمی رنجونه .