2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم کلا خودش جوری بود ک روی روان تاثیر گذار بود ولی این ک میگید نماد های شیطانی داشت خب مشخصه چون ا ...

دقیقا به بهترین نحو انجام شده بود اما واقعا من خیلی توی جو فیلم رفته بودم و هروقت یادم میاد به حسم موقع دیدن اون فیلم هرگز دلم نمیخواد باز تجربش کنم

گفت که دو دله وگرنه اگه مطمئن بود بچه کسی دیگه رو بزرگ نمیکرد خصوصا اگه بچه کسی باشه ک با زنش بوده

والا این اصلا آدم نبود به بچه خودشم رحم نکرد به زنش به رعنا 

کلا روانی و هول و قاتل بود 

وای وایب خیلی بدی میداد به آدم یعنی بر اون بود.؟

کلا وایب بد بخاطر محتوای فیلم بود

حس سرخوردگی و افسردگی و ناامیدی و‌ خشم و خیانت و قتل و ..

در کنارش اون نماد های شیطانی بود

خیلی ریز اینکارو‌کرده بودن که اکثرا با دیدنش خوداگاهشون متوجه نشد اما از زیر دست ناخوداگاه هیچی در نمیره 

کلا وایب بد بخاطر محتوای فیلم بودحس سرخوردگی و افسردگی و ناامیدی و‌ خشم و خیانت و قتل و ..در کنارش ا ...

نمادهای شیطان در برابر آموزش قتل چیزی نبود به نظرم 

قشنگ فیلم داشت می‌گفت اگه یک نفر رو بکشی و دفن کنی هیچ کسی متوجه نمیشه راحت باشید و بکشید 

نمادهای شیطان در برابر آموزش قتل چیزی نبود به نظرم قشنگ فیلم داشت می‌گفت اگه یک نفر رو بکشی و دفن کن ...

بعد یه خانومی بود بچه های خواهرش رو‌ که ده دوازده سالشون بیشتر نبود اورده بود

کلی مسئول اونجا هشدار داد گفت نذارید بچه این فیلم رو ببسنه دارید در حقش خیانت میکنید ولی خانومه گفت با اجازه مادرش اوردمشون