زیباسلام مدیر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3766 عنوان دانشگاهم خوابگاه نمیده چون شهریه پردازم | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست چیکار کنم شهید بهشتی اون اونجا گرونه نه میتوانم خونه بگیرم نه خوابگاه آزاد برم ،ازشهرم تا اینجا۳ساعت راهه هرروز میرن میام😩 برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔 دیروز | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3766 کدوم شهری؟چندنفری بادوستا یکجا کوچیک دانشجویی،اجاره،کنید،،یاخابگاه اجاره ای هیچکدام شرایطش مو من نیس سمنانم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
godpleasebewithme عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6673 مث گل گیرکردم تو ش از طرفی از کنکور سال بعدها محرومم آره خیلی امکاناتش کمه تا نیان داشگاه درک نمیکنن کیفیت غذا افتضاحه تا یک ساعت هم تو صفیم .کلاسا کامل پر اصلا جای نفس کشیدن نیست تازه هنوز نیمسال دوما هم اضافه نشدن
رژمات عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 6101 من روزانه ام و با زمان قبل افزایش به حالم فرقی نمیکنه اونا افرادی اند که تعهدی میارن و مربوط به افزا ... هر دوره ای باشی حرفت درست نیست
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3766 با این رتبه چرا رفتی بهداشت؟ چیمیرفتم؟؟؟ کادر درمان نمیخواستم فیزیولوژیک بینایی رادیو هم نیاوردم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14289 هیچکدام شرایطش مو من نیس سمنانم امیدوارم خابگاه جورشهپرس وجو کن پیش کسایی،که بهشون مربوطه برو آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
رژمات عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 6101 چیمیرفتم؟؟؟ کادر درمان نمیخواستم فیزیولوژیک بینایی رادیو هم نیاوردم پرستاری اتاق عمل هوشبری مامایی میاوردی انتخاب رشتتو ریدی دوست عزیز
godpleasebewithme عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6673 هر دوره ای باشی حرفت درست نیست در کل بیای دانشگاه و امکانات رو ببینی میفهمی یعنی انگار کلی تلاش با انتظاراتت کاملا برعکسه .
رژمات عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 6101 در کل بیای دانشگاه و امکانات رو ببینی میفهمی یعنی انگار کلی تلاش با انتظاراتت کاملا برعکسه . من خودم امسال قبول شدم میدونم چی میگی
godpleasebewithme عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6673 من خودم امسال قبول شدم میدونم چی میگی خب دیگه امکانات خیلی پایینه و جمعیت خیلی زیاد و درآینده رشته ای که با کلی سختی آوردی وقتی بازار کار نداشته باشه ۲۳ سال درس و زجر به چه دردی خورده؟