2777
2789
عنوان

قد بلند واقعا عذابه🥲

701 بازدید | 64 پست

1 _ زیر هر درختی باید خم شی چون سرت همیشه وسط شاخه هاست

2_ سایز شلوار یا کفش یا آستین بلوز پیدا نمیشه و کوتاه تره

3= سرمون به وسایل زیاد میخوره مثل در کابیت؛ در ماشین و...

4=همیشه پاها از تشک بیرون میزنه

5=بعد مرگ وقتی دفن کنن فضای زیادی رو اشکال میکنیم بخاطر لنگ های کشیده 

6= بعضیا با جن اشتباهت میگیرن مخصوصا اگه شبا بری بیرون

۷= زیر دوش حمام باید خم شیم چون سرمون از دوش بالاتره

پ.ن= خلاصه اینقدر نگید قد بلند خوبه خوشبحالتون و با پاشنه بلند بخاید بلند تر دیده شید چون هیچ فایده ای نداشته واسمون و همش ضرر و آسیب بوده 😔😔

قد بلند عامل بد بختی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چنده؟

بخدا بگی ۱۶۰ 

کلمو میکوبم به دیوار

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|    خواننده 🎼| طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|شماره‌دوز🪡| درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🧩big goals| ترم2بازیگری🎭

من ۱۶۴ ام میخوام بلند تر باشم

۱۰ سانت قدتو قرض بده بهم🥲🥲✨️✨️

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دیگه باید زافه بتشی که انقدر مشکلات رو پشت سر میزاری من ۱۷۲ مشکلی ندارم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
10 سانت به قدت اضافه کنی قد منه🥲

شوهر ۱۹۲ ب بالا باید پیدا کنی خواهر

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

10 سانت به قدت اضافه کنی قد منه🥲

ماشالا😍

دختر برو مدل شوووو

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|    خواننده 🎼| طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|شماره‌دوز🪡| درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🧩big goals| ترم2بازیگری🎭