2777
2789

اگه خییییلی بی مورررد تا لب باز میکنی از برادر و پسرشون که همسر تو باشه دفاع کنن که بخوان تو رو بکوبن 

جواب این چیه ؟؟؟

چطور میتونم مقابله ب مثل کنم 

مثلا هرچی میگم فقطططططط میگن پسر من یا داداش من راست میگه، کاملا بدون فکر هااا یعنی فقط میخوان بگن خق با اونه 

من اصلا از اختلافات نمیگم بهشون 

مثلا تو رستوران ما زودتر رسیدیم ی جا تشستیم تا خانواده همسرم برسن

بعد رسیدن میگن چرا اینجا نشستین؟ گفتم علی گفت اینجا بشینیم فوووووری خواهرشوهرم گفت جه جای خوبی داداشم خییییلی زرنگه (اصلا نیاز ب تعریف نداشت)

و موارد این چنینی زیااااده 

من در این مواقع جیکار کنم؟ منم وارد روابط برادر خواهری شون بشم؟؟ مثلا ب خنده ب همسرم چیزی گفتن پشت همسرم دربیام ک بفهمن نباید دخالت کنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کرده دیگ بیخیال بابا اینام ک ب خودت چیزی نمیگن تو دنبال ایراد باهاشونی

متوجه نمیشی در پس این تعریف ی حال گیری از منه میخوان بگن تو اشتباه میکنی همیشه دادلشمون راست میگه 

نمیدونم تجربه ندارما مجردم

ولی مثلا با خنده همشر یه خانم باهوش باید هم باهوش باشه

نمیدونم بد میشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وای مادر شوهر من حتی اکه عطسه هم کنم میگه ماشالا فک فامیلای من فلان جور عطسه میکنن خیلی بلدن 🤣

من کلا کنارشون ساکت ساکتم هیچی هیجی نمیگم 

نهایتا میگم شوهرم اینطوری صلاح دید، 

یادم نمیاد، خبر ندارم، هر طور خودتون صلاح میدونید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا هیچوقت حرفاتونو نگو ک بخوان قضاوت کنن...دوما حرفای خودتو از زبون شوهرت بگو😂😂🤣🤣هر کار خودت د ...

اینا رو یاد گرفتم و میدونم 

اینکه الکی جبهه میگیرن رو مخ منه 

دیگه خسته شدم 

اگه با همسرم اختلاف نظر خوردن منم دخالت کنم؟ پشت همسرمو بگیرم ک ضد حال بخورن؟

وای مادر شوهر من حتی اکه عطسه هم کنم میگه ماشالا فک فامیلای من فلان جور عطسه میکنن خیلی بلدن 🤣من کل ...

ی عروس هایی رو میبینم هیییچی نمیگن نگو تقصیر ندارن ی کاری کردن هیجی نگن 

اینا رو یاد گرفتم و میدونم اینکه الکی جبهه میگیرن رو مخ منه دیگه خسته شدم اگه با همسرم اختلاف نظر خو ...

تجربه من میگه توی این مسائل خودتو دخالت نده....چون پسفردا با هم خوب میشن ..کاسه کوزه ها سر شما میشکنه

خوب شد؟؟؟؟
وای مادر شوهر من حتی اکه عطسه هم کنم میگه ماشالا فک فامیلای من فلان جور عطسه میکنن خیلی بلدن 🤣من کل ...

ببین من مشکلم اینه وقتی میگم شوهرم اینطور صلاح دید بازم تاییدش میکنن ک بگن اون ب تو سره 

متوجه نمیشی در پس این تعریف ی حال گیری از منه میخوان بگن تو اشتباه میکنی همیشه دادلشمون راست میگه

تو کلا سنگین رنگین و رسگی باش اگه هم شوهرت بود جواب هیچ سوالی رو نده 

من اگه مجبور بشمم جواب بدم و میدونم قراره زیر موستی خرابم کنه به شوهرم میگم فلانی جان مادر اینو میپرسن شما خبر داری؟🤣

کلا مادرشوهرم از من نا امید شده زیاد کاری باهام نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40