2777
2789
عنوان

خانمای گل بیاید بگید...

89 بازدید | 14 پست

میش لطفا بگید چجوری با شوهراتون وقتی میان خونه رفتار میکنید... میرید استقبال،بعدش با هم صحبت میکنید..... ممنون

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال تاپیکتونو 

اگر بهتر و واضح تر مطرح میکردید 

شاید میتونستن بهتر کمک کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بله بادخملم میریم استقبالش ....بعدهم چای ومیوه میارم البته آرایش هم خیلی دوسداره آرایش میکنم واسش ....ولی امان ازوقتیکه عصبیه فقط میگم چیزی واست بیارم وبعدش اصلاباهاش حرف نمیزنم تاخودش یه چیزی بگه...بعضی وقتا آبمیده میگیرم براش یاشیرموزدرست میکنم کنارش ازاین کاعذکوچولوهای رنگی میزارم توش نوشته های عاشقانه مینویسم یا کیک ودسردرست میکنم میزارم روی اپن یه دفعه چشمش می افته خوشش میاد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
نه جدی بگو

صدای ماشین رو متوجه میشم که میاد  میرم دم در تا کلید انداخت   وارد شد  میرم جلو سلام می کنم   بعدش هم کتش رو  در میارم  و  راهنماییش می کنم تو اتاق  لباس هاشو در بیاره   رو مبل ولو نکنه

بعد هم  تا لباس عوض می کنه   واسش چایی میریزم  میارم

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
بله بادخملم میریم استقبالش ....بعدهم چای ومیوه میارم البته آرایش هم خیلی دوسداره آرایش میکنم واسش .. ...

افرین چه با سلیقه و عاشقانه انشالله عشقتون پایدار باشه

میتونین با ظاهر اراسته و تمیز و حتتتتما خوشبو برید دم در ببوسید و حتما خوش اخلاق باشین تو چشماش نگا کنین و خسته نباشید بگین 

یوقتایی هم شیطون باشین 

و هرگز وقتی اومد خونه با احساسات شدید بهش حمله نکنین چون بخاطر ویژگیهای مردانه ممکنه بخوره تو ذوقتون

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات
ممنونم عزیزم🌹🌹🌹شماچطوربرخورد میکنین؟

من بستگی به روحیم داره،ولی زیاد حال و حوصله ندارم،به دلایلی ولی میخوام تو خودم یه تغییری بدم