2777
2789
عنوان

ازدواج قومیت های مختلف رو باهم قبول دارید یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 69 پست
با ترکا ؟پسربندر دختر ترک

شیرازی دیگه البته ترک شیرازی هم داریم دخترشیرازی پسربندری

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دیره اخه مطمئنم داداشم به زنداداشم حرفامو گفته آخه زنداداشم کم محلم میکنه

مهم نیست توجهم نکن دیگه حرفیم نزن حالاکه اینتورین میبی مامانت ازآخرکارخودشم میکنه بعدشماخراب میشی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه واقعا اکثر لر ها رسم دارن جیزیه با پسر باشه یعنی به قصد کندن نیستفقط رسم دارن و چیز عادی میدونن

من اصلا کاری با رسم جهیزیه ندارم به هرحال رسمشونه 

البته سمت ما با دختره ولی هر جایی متفاوته 

ولی داری میگی توقع داره مامانت طلاهاش رو بفروشه برای اونا خونه بخره این منو متعجب میکنه 

من اصلا کاری با رسم جهیزیه ندارم به هرحال رسمشونه البته سمت ما با دختره ولی هر جایی متفاوته ولی داری ...

هم زنداداشم هم مامان زنداداشم کل طلاهاشون فروختن دادن به داداشم که خونه بگیره و‌قراره هر می به اندازه پولی که داده توی محضر توی سند خونه شریک شه

بعد داداشم فقط ۵۰۰ میلیون داره

اما طلای مامان زنداداشم و خود زنداداشم تقریبا ۲ میلیارده برا همین توقع کرده مامان منم بفروشه😑

هم زنداداشم هم مامان زنداداشم کل طلاهاشون فروختن دادن به داداشم که خونه بگیره و‌قراره هر می به انداز ...

اینجاببخشیدداداشت مقصره

میتونه بگه بهم پول قرض بدین بعداپس بدم

هم زنداداشم هم مامان زنداداشم کل طلاهاشون فروختن دادن به داداشم که خونه بگیره و‌قراره هر می به انداز ...

من نمیفهمم اصلا این چه خونه گرفتنیه؟ وقتی نداره مگه مجبوره بگیره 

شاید میخوان از این طریق پول بگیرن خونه بخرن بعد با خودشون گفتن بعد چندوقت همشو بقیه میدن به خودمون پولو میبخشن 

نه اصلاً قبول ندارم...تفاوت فرهنگی توش زیاده...به نظرم اولویت ازدواج اول باید هم قومیت خودت و همشهریت باشه...بعد با قومیت خودت و غیر همشهری...بعد با یه قومیت دیگه حالا چه همشهری باشن چه نباشن...مثلاً الان من خودم فارس همدانم و شوهرم گرگانی هست ولی فارسن بازم به نسبت دو تا قومیت کاملاً متفاوت اشتراکات فرهنگیمون زیاده.

❤️❤️