2777
2789
عنوان

ازدواج قومیت های مختلف رو باهم قبول دارید یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 69 پست
اصلا خوب نیستما شیرازی هستیم و دخترم با یک پسر بندری توی دانشگاه آشنا شدنواقعا نگرانشمدختر من خیلی س ...

آخه شیرازی بابندری خیلی تفاوت داره

شیرازیاخونسردن بندریاخیلی خونگرم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

۴ ساله عروسی کردنالان میخوان خونه بخرن گیر دادن به مامانم که طلاتو بفروشمنم نمیذارم بفروشه واقعابعد ...

وا من خودم لر اینا چیه میگید خدایی😐

هیچ ربطی به قومیت اون آدم نداره عروستون خودش میخواد ازتون بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونگرم و با صفا هستنولی خانم هاشون خیلی توی قید و بند لباس و طلا هستن و عمل های زیبایی زیادی انجام م ...

یعنی پولدارن ؟

من فک میکردم متوسط به وابین باشن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اطی المره درب ابسع خطبتیهه😂

یعنی چی؟😂

منم لهجه عربی دوست دارم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یعنی چی؟😂منم لهجه عربی دوست دارم

میگم ب خانوم فرصت بده زود خواستگاریش کردی😂

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
نه عزیزمشیرازی‌ها هم توی روابط خونگرمنولی بندری ها توی تجملات خیلی رقابتی هستن چیزی که شیرازی ها نیس ...

من با یک شیرازی دوستم و ازین ادم هات تر ندیدم

همه شیرازیا همینن؟

نه عزیزمشیرازی‌ها هم توی روابط خونگرمنولی بندری ها توی تجملات خیلی رقابتی هستن چیزی که شیرازی ها نیس ...

خونسردنه به اون معنایی که شمافکرمیکنین ولی بندریاهمینتوری که ازخوراکاشون پیداست بسیارآتیشی هستن ولی خیلی مهمان نوازن

من با یک شیرازی دوستم و ازین ادم هات تر ندیدمهمه شیرازیا همینن؟

مثلامگه چجوریه؟

واابه مامانتون چیکارآخه؟عروستون میگه یاداداشتون؟بنظرم شمادخالت نکنین بعداپشت سرتون حرف درمیاد

داداشم گفته به مامانم🥲

من گفتم بیا ماشینمون میفروشیم(ماشینمون داغونه) پولش میدیم بهتون ولی طلای مامانم حیفه گناه داره حالا برام قیافه گرفتن

آخه شیرازی بابندری خیلی تفاوت دارهشیرازیاخونسردن بندریاخیلی خونگرم

با ترکا ؟

پسربندر 

دختر ترک

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

داداشم گفته به مامانم🥲من گفتم بیا ماشینمون میفروشیم(ماشینمون داغونه) پولش میدیم بهتون ولی طلای ماما ...

اصلاخودتوقاطی نکن وجه خوبیم نداره بزاربه عهده خودشون

وا من خودم لر اینا چیه میگید خدایی😐هیچ ربطی به قومیت اون آدم نداره عروستون خودش میخواد ازتون بکنه

نه واقعا اکثر لر ها رسم دارن جیزیه با پسر باشه 

یعنی به قصد کندن نیست

فقط رسم دارن و چیز عادی میدونن