2777
2789
عنوان

ازدواج قومیت های مختلف رو باهم قبول دارید یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دوست داشتم شوهرم عرب بود جذابن

برعکس منی ک عربم همیشه میگم دخترامو ب فارسا میدم خیلی دوسدارم با قومیت دیگه وصلت داشته باشیم😍😍🤩🤩

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
ای باباچه بدخودعروس چی میگه؟راحت بگیرین بزارین برن خونه خودشون دیگه

۴ ساله عروسی کردن

الان میخوان خونه بخرن گیر دادن به مامانم که طلاتو بفروش

منم نمیذارم بفروشه واقعا

بعد عمری یه ذره طلا جمع کرده

اصلا خوب نیستما شیرازی هستیم و دخترم با یک پسر بندری توی دانشگاه آشنا شدنواقعا نگرانشمدختر من خیلی س ...

بندری ها چطورن؟

من از ی بندری خوشم میاد...

خون گرم هستند?

من خودم ته سادگی هستم....

هم ظاهری و هم باطنی

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

۴ ساله عروسی کردنالان میخوان خونه بخرن گیر دادن به مامانم که طلاتو بفروشمنم نمیذارم بفروشه واقعابعد ...

واابه مامانتون چیکارآخه؟

عروستون میگه یاداداشتون؟بنظرم شمادخالت نکنین بعداپشت سرتون حرف درمیاد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من دوستم لر بود میگفت بابام نمیذاره با غیر لر ازدواج کنم 

اخرم با یکی از پسرای دوست پدرش ازدواج کرد

ولی اره میشه مثلا ترکا به خیلی قومیت ها کنار میان 

هر چند ترکا هم اکثرا دنبال ترک هستن ولی عاشق بشن کنار میان

بندری ها چطورن؟من از ی بندری خوشم میاد...خون گرم هستند?من خودم ته سادگی هستم....هم ظاهری و هم باطنی

خونگرم و با صفا هستن

ولی خانم هاشون خیلی توی قید و بند لباس و طلا هستن و عمل های زیبایی زیادی انجام میدن

چیزی که دختر من اصلا اهلش نیست

من همیشه واسم جذاب بوده عربی که فارسی حرف میزنی

بله واقعا منم خوشم میادا

میریم عراق تعجب میکنن ک هم عربی حرف میزنیم هم فارسی براشون جذابه

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽