2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 59 پست
من مقصر خودم بودم 😭شوهرم هیچوقت جلوگیری نمی‌کرد. یه مدت آمپول سه ماهه میزدم. یه مدت قرص الدی میخورد ...

ایتجور نگو عزیزم اون بجه ای که ناخواسته باشه واقعا تمام کمالات خوب در اون بجه جنع میشه حالا ببین به حرفم میرسی یادت بمونه

من مقصر خودم بودم 😭شوهرم هیچوقت جلوگیری نمی‌کرد. یه مدت آمپول سه ماهه میزدم. یه مدت قرص الدی میخورد ...

عزیزم❤️❤️

تمام حس و حالی که الان داری و درک میکنم ولی از الان رو خودت کار کن و خودتو قوی کن

من از اول بارداریم حالم بد بود خیلی اذیت شدم و بدترین روزای عمرم رو گذروندم سرکار هم میرفتم و به شدت خسته بودم

برا همین الان هنوز نتونستم سرپا شم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حرف بقیه😭هیچکس خوشحال نشد به جز شوهرم. مامانم و خواهرم 10 بار گفتن هنوز که زوده برو سقطش کن � ...

عزیزم جدی باش اصلا به کسی رو نده که بخوان بگن خوبه یا بده من طوری رفتار کردم که کسی جرات نکرده بگه براچیت بود یا سقط کن یا کلا صحبت در موردش کنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ایتجور نگو عزیزم اون بجه ای که ناخواسته باشه واقعا تمام کمالات خوب در اون بجه جنع میشه حالا ببین به ...

خودم از ناشکری کردن خیلی میترسم... اما دلم خوشحال نیست، دست خودم نیست🥹دعا کن برام حال دلم خوب شه

قدیمیا میزاییدن میزاشتنش زمین نمیفهمیدن بچه چطور بزرگ میشدزمین و مادرشوهر و مادر و همسایه ها بچه رو ...

خدا هست  نیازی نیس نگران باشی از اینکه خدا ی بچه سالم بهت داده تشکر کن خودتو ایندتو و بچه ات رو بسپر ب خدا 

انقد زود ول نکن همه چیو الحمدلله ک بچه اولت بزرگه و مستقل ب کسایی فک کن ک بچه اولشون ۱ یا دوساله اس و نیازمند مراقبت

عزیزم❤️❤️تمام حس و حالی که الان داری و درک میکنم ولی از الان رو خودت کار کن و خودتو قوی کنمن از اول ...

انشاله خیلی زود همه چی رو روال میفته و سرپا میشی

برای منم دعا کن 

درس خوندم اما نتونستم برم سرکار و حس بی خاصیت بودن بهم دست میده

خدا هست نیازی نیس نگران باشی از اینکه خدا ی بچه سالم بهت داده تشکر کن خودتو ایندتو و بچه ات رو بسپر ...

خداروشکر

خیلی دارم تلاش میکنم سرپا شم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
انشاله خیلی زود همه چی رو روال میفته و سرپا میشیبرای منم دعا کن درس خوندم اما نتونستم برم سرکار و حس ...

تو مادر سه تا بچه ای 

ازین با خاصیت تر مگه داریم؟؟ 

مادری کردن انقد سخته که کسی حق نداره به یک مادر بگه بی خاصیت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
مرسی عزیزمدقیقا اغوشش باعث ارامشم میشه ولی بخاطر وجود نوزاد یه بچه ی دیگه الان نایاب شده😅منم روزی چ ...

من خودم یادمه با کوچکترین دلخوری اشکم سرازیر میشد دست خودم نبود زمان و صبر بعد از زایمان بهترین درمانه .خودت و نی نی رو بسپر به خدا و با صبر ادامه بدین  انشاالله براتون بهترین پیش میاد  روزای خوشی کنار دختر بزرگتون که چقدر از داشتن برادر جدید ذوق میکنه .من هم دخترم همیشه کنار داداشش میخوابید بس که ذوق دیدنش رو داشت.😍

خودم از ناشکری کردن خیلی میترسم... اما دلم خوشحال نیست، دست خودم نیست🥹دعا کن برام حال دلم خوب شه

بچه های خدا خواسته خیلی شیرین و خاص هستن خدا برات حفظش کنه انشاالله به راحتی این دوران رو بگذرونی و با سلامتی بغلش بگیری ..اصلا از نارضایتیت پیش کسی نگو که به خودش اجازه بده در مورد نداشتن اون بچه حرف بزنن حتی نزدیکترینت .‌خدا برای شما خواسته 

بچه های خدا خواسته خیلی شیرین و خاص هستن خدا برات حفظش کنه انشاالله به راحتی این دوران رو بگذرونی و ...

ممنون عزیزم 

نه من اصلا حرفی نزده بودم. خواهرم به مامانم گفته بود حاملم. من رفتم خونشون همین که رسیدیم چون پسرم تازه بیدار شده بود گریه میکرد. به جای سلام و احوال پرسی گفت واسه همین رفتی حامله شدی این بچه انقد اذیتت میکنه برو سقطش کن. هرچی بحث رو عوض میکردم باز میچرخید میرسید به حاملگی من و سقط😭

ممنون عزیزم نه من اصلا حرفی نزده بودم. خواهرم به مامانم گفته بود حاملم. من رفتم خونشون همین که رسیدی ...

مادرا خیلی برای دخترشون دلشوره میگیرن ..بالاخره میدونن این دوران اذیت داره اینجوری خودشو خالی کرده... انشاالله نی نی جدید سالم صالح خوش قدم خوش روزی باشه براتون.

واا من الان پسرم ۶ ماهه هس پریود نشدم به همسرم میگم شایو حاملم اگه حامله باشم میرم سقط میکنم میگه نه ...

نکن 

من‌کردم‌پشیمونم

واقعا خدا بی دلیل یک انسان رو تو وجودت خلق نمی‌کنه

این‌ همه‌ادم در حسرت بچه...

ما سختی های لحظه ای رو می‌بینیم.

من ک‌پشیمونم...

ولی دیگه حامله نمیشم و میدونم تقاص گناهمه...

ما اصلا جلوگیری‌نداریم

هرادم سالم دیگه ای بود بای  حامله میشد اما‌من ۴ساله نشدم