2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 59 پست
قبول دارم ولی رجوع کنیم ب قدیمیا بااونهمه مشکلات

قدیمیا میزاییدن میزاشتنش زمین 

نمیفهمیدن بچه چطور بزرگ میشد

زمین و مادرشوهر و مادر و همسایه ها بچه رو بزرگ میکردن مادر نهایت شیر میداد دوباره میرفت پی انجام کارهای خونه و شستن و رفتن!!!! 

واقعا مثل الان نبود که نوزاد هزار و یک دغدغه داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادر قوی❤️من شوهرم بخواد بره ماموریت عزا میگیرم

منم اولش انگار غم عالم میاد رو دلم ولی خب گاهی زندگی مجبور میکنه آدم و به تحمل کردن چه میشه کرد منم سرم گرم زندگی و بچه ها میکنم تا بیاد ولی خیلی سخته دو تا بچه نوجوان دارم یه بچه ۱۹ ماهه خب نوجوان داشتن دیگه باید بدونید چقدر سخته تربیت و کنترل کردن شون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم یه 9 ساله دارم یه 2 ساله و الان باردارمخییییییییلی حالم بده، به شدت پشیمونم از اینکه قرص اورژانس ...

عزیزم برات صبر از خدا میخوام

مادر صبور میتونه همه چی رو تحمل کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
درست میگیولی من متاسفانه یه غلطی کردموقتی دخترم ۱۸ماهه بود باردار شدم و به حرف مادرشوهرمو شوهرم‌سقط‌ ...

واا من الان پسرم ۶ ماهه هس پریود نشدم به همسرم میگم شایو حاملم اگه حامله باشم میرم سقط میکنم میگه نه اشتباه میکنی اون خواست خداس 

مبارکت باشه ...حساسیت این روزا طبیعیه به خودت فشار نیار چرا من اینطوری شدم مخصوصا ماه اول.. انشاالله کم کم رو روال میپفتی و حالت بهتر میشه  و برنامه زندگیت درست میشه ... اگه روی تحت نمتونن بیان به حاطر همون ارامش اغوش که الان خیلی نیاز داری روی زمین  بخوابین.

منم سومی رو باردارم 🥹خیلی روحیم داغونه

طبیعی کم کم عادت میکنی منم سومی خدا خواسته بود بعد ده سال شد اولش ناراحت و شوکه بودم ولی الان زندگیم هست عاشقش هستم فکر نمیکردم تا این حد عزیز بشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم برات صبر از خدا میخواممادر صبور میتونه همه چی رو تحمل کنه

من مقصر خودم بودم 😭شوهرم هیچوقت جلوگیری نمی‌کرد. یه مدت آمپول سه ماهه میزدم. یه مدت قرص الدی میخوردم. همین ماه گفتم یه استراحت به خودم بدم بعد باز آمپول بزنم. فقطم یکبار رابطه داشتیم. کاش به بدن بی صاحبم استراحت نمیدادم😭😭😭😭

قدیمیا میزاییدن میزاشتنش زمین نمیفهمیدن بچه چطور بزرگ میشدزمین و مادرشوهر و مادر و همسایه ها بچه رو ...

نه عزیزم قدیما بچه ها پست سر هم بودن باهم بزرگ میشدن الان فاصله ها زیاد شده و میگن نهایت فاصله ی سنی ۲ تا ۴ ساله بهترینش

مبارکت باشه ...حساسیت این روزا طبیعیه به خودت فشار نیار چرا من اینطوری شدم مخصوصا ماه اول.. انشاالله ...

مرسی عزیزم

دقیقا اغوشش باعث ارامشم میشه ولی بخاطر وجود نوزاد یه بچه ی دیگه الان نایاب شده😅

منم روزی چند بار بخاطر افسردگی بعد از زایمان گریه ام میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35