2777
2789
عنوان

نشخوار فکری خشکسالی ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست

باید اب از شمال یا جنوب بکشن بیارن تهران و شهرای دیگه 

ولی این خشکسالی ها تو تهران بوده از سال 95 تا پارسال بارندگی ها خوب بود

وگرنه اواخر دهه هشتاد تا اواسط دهه نود افتضاح بود تهران بارندگی ها 

به خصوص سال 89 یکی از بدتریناش بود

ولی مصرف مردم کمه 

به جای اینا افغانی هارو بیرون کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باز میخواد جنگ شه؟

نمیدونم ولی میترسم بشه تواون ۱۲ روز شب و روز گریه کردم 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

جدی چقدر یک سری ذهنیت بی خود داریم 

واقعا دغدغتون درسته هیچکس دلش به حال ما نمیسوزه 

خودمونو داریم هیچ مسئول با مسئولیتی وجود نداره برای امکانات کشور

شما بگو من رعایت میکنم به بقیه هم میگم رعایت کنن و ذهنتو آروم آروم ببر سمت آرامش 

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

عوارض یوزارسیفه

😂

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

نمیدونم ولی میترسم بشه تواون ۱۲ روز شب و روز گریه کردم

نه بابا همه میگن دیگه جنگ نمیشه

میخواستن جنگ کنن اصلا تموم نمیکردن ادامه میدادن همونو

آمریکا که شروع کرده بود میتونست تموم نکنه ولی کرد.نگران نباش هیچی نمیشه

مشکل دیگه ای نداری؟خوشبحالت ذهنت دنبال درد میگرده و نداری اینارو‌ پیدا میکنی

واقعا حسودیم شد بهش من تو زندگیم انقدر مشکل دارم وقت برای فکر کردن به اونارو ندارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این برای خودش فکر میتراشه🤦🏻‍♀️

واقعا حسودیم شد بهش من تو زندگیم انقدر مشکل دارم وقت برای فکر کردن به اونارو ندارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این ...

آره ولی درکش میکنم یه مشکله و دست خودش نیست 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج