2777
2789
عنوان

نشخوار فکری خشکسالی ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
واقعا حسودیم شد بهش من تو زندگیم انقدر مشکل دارم وقت برای فکر کردن به اونارو ندارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این ...

عزیزم من از مشکلات زیاد به این روز افتادم و نشخوار فکری دارم.صبح تا شب سرم پر فکره.دارم دارو میخورم برای اعصابم

عزیزم من از مشکلات زیاد به این روز افتادم و نشخوار فکری دارم.صبح تا شب سرم پر فکره.دارم دارو میخورم ...

💔💔💔

نمیشه فکروخیال نکنی یا یجوری حواست رو پرت کنی؟

دارویی نداده برای بیخیالی؟؟؟

کاش بشه جلوش رو گرفت اینجوری اذیت میشی داغون میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از مشکلات زیاد به این روز افتادم و نشخوار فکری دارم.صبح تا شب سرم پر فکره.دارم دارو میخورم ...

گلم از ته دلم میخوام خدا بهترین هارو پیش روت بزاره ❤️از هرچی دوا درمون خلاص شی ❤️

از ته دل برات آرامش آرزو میکنم❤️

منم نگران خشکسالی هستم .خدا انشالله باران رحمتش رو نازل کنه . اینایی که دارین میخندین یا میگین عجب دغدغه مسخره ای . والا آدم وقتی میبینه سدها خشک شدن و کلی فرونشست زمین تو اصفهان رخ داده و چند جا تو اصفهان به خاطر فرونشست زمین رو تخلیه کردن والا آدم نگران میشه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من که قطره ای آب استفاده میکنم انقدر که حساسم رو این موضوع

سلامت باشید خوبه دیگه بگید با خودتون با صدای بلند من رعایت میکنم بقیه هم رعایت کنن چیزی نمیشه مغزتون آرامش پیدا کنه.  به بنده برای نشخوار فکری پیشنهاد مدیتیشن و پادکست مدیتیشن دادن من که زیادی مشغولم‌ فعلا انجام نمیدم اما بهم گفتن ممکنه خیلی آیندمو به خطر بندازه چون به شدت حواس پرتی و عدم تمرکز گرفتم

پس شمام سعی کنید زود بخوابید که شبا زیاد فکر  نکنید چون اکثرا این فکر ها موقع خواب میاد تمرینات تمرکز هم انجام بدید و برید پیش روانپزشک

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

💔💔💔نمیشه فکروخیال نکنی یا یجوری حواست رو پرت کنی؟دارویی نداده برای بیخیالی؟؟؟کاش بشه جلوش رو گرفت ...

چرا عزیزم ۳ هفتس دارم دارو میخورم،یکم بهتر شدم ولی هنوز خیلی راه مونده تا کامل خوب بشم.خودمم خسته ام ازین شرایطم

چرا عزیزم ۳ هفتس دارم دارو میخورم،یکم بهتر شدم ولی هنوز خیلی راه مونده تا کامل خوب بشم.خودمم خسته ام ...

یکم دیگه بگذره خوب خوب میشی هرچیزی یه دوره نقاهت داره الان سرما میخوری چند هفته درگیری اینم درمان داره حالا شاید یکم از سرماخوردگی بیشتر طول بکشه ولی خب خوب میشی 

الان دیگه دور از جونت دور از ما

آدما برای سرطان هم چاره پیدا کردن اینکه هیچه جلوی اون 

به اتفاق های مثبت فکر هروقت خواستی فکر منفی کنی حواستو پرت کن 

سرتو با یچی مشغول کن 

آدمیزاد رو اعصاب و روانش بنده نزار الکی خراب شه اعصابت ❤️

یکم دیگه بگذره خوب خوب میشی هرچیزی یه دوره نقاهت داره الان سرما میخوری چند هفته درگیری اینم درمان دا ...

ممنون از دلداریت گلم.چندهفته پیش روزای سختیو گذروندم رسما تو باتلاق افسردگی دستو پا میزدم.تاپیکای قبلیمو بخونی متوجه میشی

ممنون از دلداریت گلم.چندهفته پیش روزای سختیو گذروندم رسما تو باتلاق افسردگی دستو پا میزدم.تاپیکای قب ...

سعی کن از این فضا  نینی سایت دور باشی 

میدونم سرگرم میکنه ولی دور باشی بهتره اینجا هزاران نفر هستن که تو از دلشون خبر نداری 

یچی میگن و میرن تو باید اون حرفارو هضم کنی مخصوصا الان حال روحیت بهم ریخته شده 

الان خود من نمیدونستم مشکلت جدیه به شوخی گرفتم اولش و امکان داره این ناراحتت کنه من یچی بگم برم  تو بمونی و درد این حرفم .

دور باشی بهتره اینجا هرکی یرای خودش صاحب نظره دکتره به اینجا زیاد توجه نکن که حالتو خراب کنی بخاطرش