2777
2789
عنوان

رابطه سم

294 بازدید | 48 پست

بچها میشه سرزنشم نکنید هرکس همچین تجربه ای داشته تااخر بخونه و بگه بهم اگ میتونه کمک کنه

من یک نیم ساله تویک رابطه رفت برگشتیم یعنی طرفم هر ۳ماه یهو میگه فلان مشکلی پیش اومد میره بابی رحمی من بشدت عاشقشم بااینکه بسیار بسیار شخصیت عصبی پرخاشگر سرد درون گرایی داره بخاطر ترس ازدست دادنش تحمل میکردم عادت کرده ب رفتن اومدن کسیم جز من باهاش نمیسازه تاالان ک برگشته من از رو حسم و دوست داشتنم قبول میکردم الان میخوام یکاری کنم دیگ نمیکشم هم میخامش هم دارم اذیت میشم میدونم اگ من کات نکنم برا بار ۶ اون میرع

بچها راحلی دارین ک قدر بدونه اخه من هیچی کم نزاشتم 

ظاهرمم خوبه چش رنگیم ازاون بهترم حتی

اون سیگاریه باهام ک میاد بیرون تو ۵دیقه ۳تامیکشه اون میدونه هرکار کنه عاشقشم میخام یکاری بکنم قدر بدونه و بفهمه برا همیشه قرار نیس باشم بنظرتون چیکار کنم خیلی گیر افتادم

منم همینم با یکیم دوسال رفتارش خیلی بده ولی وابستگی شدیدی بهش دارم اونم داعما بی دلیل قهر میکنه هر یکی دوماه یبار الان 15روزه ک قهره زنگ. و. پیامم میزنم جواب نمیده همیشههه من منتشو میکشم خیلی میترسم بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم با یکیم دوسال رفتارش خیلی بده ولی وابستگی شدیدی بهش دارم اونم داعما بی دلیل قهر میکنه هر ی ...

وای چقد منی مال من ۳ماه هس بعد میره باز میاد انقد عصبی میترسم چیزی بگم بره هرموقع میاد قبولش میکنم سرده درونگرایع دارم روانی میشم

تو شرایطی مشابه شرایط تو هستم البته ما این کات کردن هارو نداریم تنها راهش اینه خودت و بزنی ب بیخیالی ...

خدایا ببین این میره باز میاد من نمیتونم قبولش نکنم بدترین ادم زندگیمه ولی....

وای چقد منی مال من ۳ماه هس بعد میره باز میاد انقد عصبی میترسم چیزی بگم بره هرموقع میاد قبولش میکنم س ...

تا اونجایی ک میدونم ما فقط داریم خودمونو عذاب میدیم و اشتباه میکنم کاش انقد وابسته نمیشدیم امشب بیرون دیدمش داشت با خیال راحت بستنی میخورد بعد من اینجا دارم خودمو میکشم و بهش پبام میدم 

تا اونجایی ک میدونم ما فقط داریم خودمونو عذاب میدیم و اشتباه میکنم کاش انقد وابسته نمیشدیم امشب بیرو ...

باور کن اینم همینه کات میکنه بیرون میبینمش خوش خرم بافیکام لاس میزنه رسماااا دلم میخواد فقد بمیرم این چ عزابه دوسالس کارما کدوم کارمه

دور از جون سعی کن هم تماس هم چت کمتر کمتر شه خودت و مشغول کن گوشی نگیر دستت اینجوری اتصال کم میشه

اخه اون مجازی صبخیر شبخیر میگه زیاد چت نمیکنه هفته ای یبار همو میبینیم دو سه ساعت

باور کن اینم همینه کات میکنه بیرون میبینمش خوش خرم بافیکام لاس میزنه رسماااا دلم میخواد فقد بمیرم ای ...

ممن خیلی وابستشم وقتایی ک قهریم همش خابشو میبینمو گریه میکنم خدا ازش نگذره🥲💔