2777
2789
عنوان

رابطه سم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست
ببین تو ک میگی خوبی پس سعی کن با آدمای دیگه معاشرت کنی خودتو سرگرم کنی وقتی اومد توجه نکن از من گفتن ...

درست میگی اخه بارها رفته من زندگی کردم نمردم ولی تااومده اشتباهم اینه قبول میکنم🙂

منم ینی همه دنیا میگن رفیقااش ک صمیمین بهم گفتن بتخمت بگیرش ولش کن ولی باز فرصت میدم😐توچجوریه رفتار ...

خیلی عصبیه بعضی وقتا مثلا گذشتمو ب روم میارع اینکه با چن تا رل داشتم هی میگه برات بازیگری میکردن حتما خودتم خاستیو این چیزا یا بعضی وقتا ک خیلی عصبیه فوش میده در ضمن اینم بگم خیلیی شکاکه یعنی هر جا میرم میگه عکس بده یا زنگ میزنه میگه صدا بشنوم ببینم کجایی وقتایی ک سر کارع ده بار زنگ میزنه بدونه خونم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بود توذاتش چرا بددله تهمت میزنه هس

هعیییییی خیلی ناراحتم الان دلم براش تنگ شده نمیدونم جواب میده نمیده اصلا اشتی میکنه یا میره دلم خیلی شکسته جواب نمیده ولی رو.اکانتام هنوز هستش چک میمنه نمیره ولی میخاد اذیتم کنه یمدت بدون اون نمیتونم🥲💔

درست میگی اخه بارها رفته من زندگی کردم نمردم ولی تااومده اشتباهم اینه قبول میکنم🙂

درد داره ولی قبول نکن 

باور کن میتونی بخدا دردشو کشیدم ولی لااقل رنج الانو نداره . مگه اون کیه تو خیلی بالاتری بخدا .تا کی بشینی و ببینی اون هروقت دلش خواس بیاد و بره .

درد داره ولی قبول نکن باور کن میتونی بخدا دردشو کشیدم ولی لااقل رنج الانو نداره . مگه اون کیه تو خیل ...

🙂🙂🙂🙂منکه میرم ولی میگم این آدم ی روزی پشیمون میشه مث هنیشه فعلا فکر میکنه همیشه هستم

تاکی اصن اومدنش ب چ دردم میخوره 

هعیییییی خیلی ناراحتم الان دلم براش تنگ شده نمیدونم جواب میده نمیده اصلا اشتی میکنه یا میره دلم خیلی ...

نکن باخودت اولا سر هرقهرش کاتش بزور نگهش میداشتم تهدید خدکشی ولی ته کشیدم ادم سرد میشه خودتو نرنجون🙂 اون بیرون ادما بهتری هس اگ قدر خودمونو بدونیم

افرین گلم میدونم ک خودت متوجهی این قلب باعث همه ایناس💔

تودلم میگم نکنه من ک میرم بایکی خوب باشه کارایی ک برام نکردو برا اون بکنه این ترسه ولم نمیکنه بااینکه تاالان اگ کسی میساخت باهاش هی پسش میزنن میاد سمت منی ک میدونه  هرکار کنه مبخامش🙂💔

تودلم میگم نکنه من ک میرم بایکی خوب باشه کارایی ک برام نکردو برا اون بکنه این ترسه ولم نمیکنه بااینک ...

😔😔

فکر نکن باشه؟  

ب درک اصلا اینا گیر ی شغال میفتن بعد میفهمن چیو از دست دادن ب گور سیاه .

حتما حتما حتما از ذهنت دورش کنی میتونی شخص جدید جذب کنی یعنی انرژی بگیری و با بیخیالی لون ب سر کنی