2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست
انسان موجودی ناشکر است و‌همه همینیم .فکر کن طلاق میگرفتن بعد ناپدریت بهت تجاوز میکرد . الان میگی بهت ...

شما چی میدونی الان داره چی میکشه ک قضاوت میکنی ؟

میگه آدما حرفایه ذهنشون اتفاقاییه ک برایه خودشون افتاده حتما سابقه ی تجاوز داری اینقد راحت حرف می‌زنی ازش 

مگه همه ی مردا مصه همن 

چی میگی برا خودت ؟ 

به دختره میگی شکرگذاری کنه تو زندگی ک از صد تا مرگ براش بدتره چون شاید ی درصد بعدش ناپدریش بهش تجاوز کرد ؟ 

الان موقعیت بهتری داری ایا ؟ مثلا همکاری چیزی هست که بعدش که طلاق گرفتی باهاش ازدواج کنی ؟ از کجا می ...

چ حرفا میزنی

معلومه ک نمیدونه آینده چی قراره بشه. ولی خدا رو چ دیدی شاید با ی مرد خوب آشنا شد، دیگ کم سن نیس. تجربش بیشتر شده و مطمئنا با دقت بیشتری انتخاب میکنه و خب البته با وجود دخترش شرایطش سخت تره ولی غیرممکن نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان موقعیت بهتری داری ایا ؟ مثلا همکاری چیزی هست که بعدش که طلاق گرفتی باهاش ازدواج کنی ؟ از کجا می ...

مگه حتما باید سایه به مرد بالا سر آدم باشه بعد طلاق ؟؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا شما آدما قدر کسی ک دوستاشون داره نمیدونید کاش شوهر منم قلبی دوستم داشت ..

شوهر اسی دوسش داره ولی روانیه! و ازار میرسونه

دوس داشتن تنها کافی نیست باید سلامت روان هم در کنارش باشه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
بعد طلاقم خبری نیست تازه با وجود داشتن دختر بچه،نمیتونی به راحتی ازدواج‌کنی بچتو ببری زیر دست هر مرد ...

طرف ماشین داره خونه داره مگه حتما بعدش باید ازدواج کنه ؟ میمونه تا تایمی ک موقعیت خوبی اومد سراغش

من نمی‌دونم ادمایه نی نی سایت چقد مردایه دورشون مضخرفن ک ذهنشون از طلاق اینه ک ناپدریه قراره بلایی سرع دختره بیاره :/

ای وایی یعنی چیمگه میشه ۲تومن؟

کشور ماست دیگه برا این که زنها طلاق نگیرن شرایط اینقدر سخته. خداییش خیلی پول کمیه مگه بچه عروسکه. تازه این بچه سال دیگه باید بره پیش دبستانی بعدم مدرسه. 

باز خوبه گهریه هست که همینم هی میخوان قانون بذارن بردارن اینا میخوان این کارارو کنن همه مجبور باشن زندگی کنن و طلاق خیلی سخت باشه. 

تشخیص خودم و خانوادمه دکتر نرفته.

من روان سناس نمی تونم اینقدرراحت تشخیص دوقطبی بذارم....

فقط شرط مصرف دارو بذار بگو اگر دکتر تشخیص داد دوتامون دارومیخوریم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

داشتم زندگی واقعی برادرم میگفتم براتون 

که چقدر سه سال پیش خپشحال بود از طلاق دادن زنش 

و فکر میکرد در ارامش با بچه هاش زندگی خواهد کرد .

یک‌مدت پرستار میگرفت کهمشکلاتی  پیش اومد و بعد ترجیح داد زن بگیره 

زن گرفت شرط ازدواج کرد که بچه ها همیشه کنارشون هستند و زن قبول کرد . به نظر زن خوبی بود . خیلی بهتر از زن اولش . از نظر مذهبی و خانوادگی خیلی بهم میخوردند شاید اگه این زن اولش بود خوشبخت میشد .

الان دو ساله باهاشه 

و الان زندگی خودش و بچه هاش جهنم و مرگ تدریجی از دست این زن 

الانم دیگه اگه بخاد اونو طلاق بده باید باز کلی هزینه کنه و بعد باز یک زن دیگه 

واقعا امیدش برادرم از دست داد و افسرده شده 

ابنم در باغ سبز بعد طلاق

طرف ماشین داره خونه داره مگه حتما بعدش باید ازدواج کنه ؟ میمونه تا تایمی ک موقعیت خوبی اومد سراغشمن ...

اره والا منم تو فکر ازدواج نیستم راحتم همینطوری والا خیلی بهتره حتی دلم نمیخواد برم تو رابطه با کسی اصلا حوصله مرد ندارم تنها و راحت. 

اره باید اینو بپذیرم من اولویتش نیستم فقط تو حرف میگه اولویتمی و حرف دیگه فایده نداره.

حرف ب درد نمیخوره

یادته خودشو میکشت چک بده ب داداشش چقدر دعوا داشتین، در عمل این مرد ارزشی واست قائل نیس حالا هی روزی صدبار بگ دوستت دارم عاشقتم ب چ درد میخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مگه حتما باید سایه به مرد بالا سر آدم باشه بعد طلاق ؟؟؟

و چه مسخره هم پرسیده میگه همکاری کسی هست بیاد برگیرتت وا یعنی من از الان بعدی رو باید انتخاب کرده باشم و به خاطر اون طلاق بگیرم؟ درسته ازدواج کمه ولی شرایط من طوریه چه از لحاظ ظاهر چه زرنگی و کلا بازم هستن کسایی که با همین بچه بیان خواستگاری من تو این چند ماه پیدا شدن کسایی که گفتن طلاق گرفتی و خواستگاری کردن اما گفتم هنوز تموم نشده و واقعا نمیخوام سری بپرم تو یه زندگی دیگه دلم ارامش و تنهایی میخواد دلم میخواد خودمو پیدا کنم. حتی تو رابطه هم نرفتم و نمیرم. 

انسان موجودی ناشکر است و‌همه همینیم .فکر کن طلاق میگرفتن بعد ناپدریت بهت تجاوز میکرد . الان میگی بهت ...

نه فکر میکردم طلاق بگیرن و ما پیش بابامون باشیم مامانم بره خودش ازدواج کنه :)

در ضمن عزیزم فقط ناپدری تجاوز نمیکنه بیرون گرگ زیاده چه بچه طلاق باشی چه نه حواست باید همیشه جمع باشه 

ولی با حرفتون موافقم بچه پیش پدر بمونه همون بهتره اگه صلاحیت داره و مادرش بخواد ازدواج کنه مخصوصا اگه دختر باشه

اره والا منم تو فکر ازدواج نیستم راحتم همینطوری والا خیلی بهتره حتی دلم نمیخواد برم تو رابطه با کسی ...

واقعا من کاری ب حرفایه کسی ندارم ولی کسی ک تو پریودی ب زور بهت تجاوز کرده قطعا فقط میتونه ی حیوون باشه 

ب حرفایه نی نی سایتیام گوش نده خودتم تغییر نده برایه آدمی ک ذاتش خرابه اون ذاتش ب خانوادش رفته ده ساله عوض نشده باز فقط یکم سعی میکنه خودشو درست نگه داره ولی ی جایی کرمشو زیر زیری میریزه 

اینا نظر منن با توجه ب تاپیکات هیچکدوم از ما تو زندگی هم نیستیم 

فقط خودت میتونی بهترین تصمیمو برایه خودت بگیری چون خودت از همه چیز خبر داری امیدوارم زندگیت در آینده پر از شادی باشه و تاپیکایه خوشحالیتو ببینیم عزیزم ♥️

طرف ماشین داره خونه داره مگه حتما بعدش باید ازدواج کنه ؟ میمونه تا تایمی ک موقعیت خوبی اومد سراغشمن ...

اتفاقا من مددکار بهزیستی بودم و روزی هزار نفر با خوشبینی های شما میومدن که بچه هاشون تحت هر جور شکنجه روحی و جسمی قرار گرفته بودن کسی نگفت همه ناپدریا بدن ولی هیچ قطعیتی نیست که این خانم از همسرش جدا شد بعدش ازدواج خوب بکنه، در ضمن وقتی جوونن بالاخره دیر یا زود ازدواج میکنن،منکه نمیدونستم که خونه و ماشین داره اما همون خونه و ماشین میتونه طمع خیلی از مردای عوضی بشه واسه نزدیک شدن به خانم،خودشم که گفت با این مرد بمونم موقعیتامو از دست میدم،من خودم یه بار جدا شدم ولی وقتی بچه داری اونم دختر بچه کارت خییییلی سخته نمیشه فقط به فکر خودت باشی!!

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

حرف ب درد نمیخورهیادته خودشو میکشت چک بده ب داداشش چقدر دعوا داشتین، در عمل این مرد ارزشی واست قائل ...

دقیقااااا افرین به شما

۸روز خونه و زندگی رو زهر مارمون کرده بود

موقع زایمانم بچه داداشش اومده بود کلی اذیت بودم باهاش بهم گفت هر چی باشه اون هم خون منه تو کسی از ما نیستی حالا یادش رفته چقدر عذابم مبداد.