2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44317 بازدید | 706 پست
دقیقا ولی در کل گرفتم همه چیو. وشرایط برای طلاق امادست وفقط دو دل شدم که اگه جدا شم ایا نامردیه؟

نه اتفاقا خیلی هم اتفاقا مردی کردین ک از کلی حق حقوق تون گذشتین و بخشیدین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بخوامم جدا بشم دشمنم میشه کلا در هر صورت من حس خوبی بهش ندارم این ادم همیشه به من ضربه میزنه.

هارت و پورت هاشون جدی نگیرین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
دقیقا و اصلا درک متقابل نداره. چی میگن اینا من خانواده شوهرم بدترین رفتارهارو باهام کردن و شوهرم فقط ...

متاسفم خیلی سخته درک میکنم پدر منم هیچوقت پشت من و مادرم نبود، همیشه فکرش پیش حرف و نظر مردم بود بداخلاق و غرغرو بود وحشتناک ایرادگیر و مرد سالار یه لیوان جابجا نمیکرد، اولویتش بقیه بودن راحتی ما براش مهم نبود شدیدا سختگیر و کنترلگر مهر و محبتی به ما نداشت، حمایت عاطفی نداشت مالیم در حد رفع نیاز فقط، رفیق باز بود درک نداشت اصلا نمیشد باهاش حرف زد فقط دست بزن نداشت و معتاد نبود! تنها خوبیش

من خودم از نوجوونیم همش به مادرم میگفتم ازش جدا بشه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هارت و پورت هاشون جدی نگیرین

میگه تو دلم مونده چی میشد یه فرصت دیگه میدادی چقدر سنگدلی واقعا این دفعه ریگه من سفت و سخت پای این طلاق وایسادم فقط الان دو دل شدم حالا که دیگه همه کارها انجام شده. 

خب یعنی کدوم کارو کنم؟

اعتیاد نداره؟؟؟

اگه اعتیاد نداره اخرین فرصت هم بهش بده اگه خودشو اصلاح نکرده حق طلاق داری 

اعتیاد رو از این جهت میگم بابت رفتارایی که ازش گفتین یوقت خدای نکرده توهم نزنه بلایی سرتون بیاره

شما که حق طلاق داری هروقت بخای میتونی طلاق بگیری بنظرم یه فرصت دوباره بده بیچاره اونقد دوستت داره که حق طلاقم داده تا دلتو قرص کنه که عوض میشه . بازم هرجور صلاح خودته خودت بهتر شرایط زندگیتو میدونی و میتونی تصمیم بگیری

چیو؟ خب اظهارنامه داده دیگه نوشته بود به زندگیم‌علاقه دارم و همه شزهیط فراهم بوده ولی گذاشته رفته

عدم تمکین شمارو باید ثابت کنه به اظهار نامه نیست مرد باید خونه و وسایل در حد شان زوجه فراهم کنه و ثابت کتع زوجه نمیاد سر زندگیش اگه ثابت بشه نفقه به شما تعلق نمیگیره. 

خب اخه گفتم حق طلاق بدی برمیگردم. باید زیر حرفم بزنم.

حق طلاق هم نمیداد مشکلی نبود اصلا ،چون طلاق دست خانما هست اون طلاق دست مردها دکوری هست ،چون یک خانم مهریه یک حکم جلب میگیره ،نفقه خودش و اجرت المثل شو سک حکم جلب میگیره و نفقه بچه اشم حکم جلب ،سه تا حکم جلب دست خانمه مرد اصلا جلو چشمش نمیتونه وایسته همش فراری از دست خانمه

میگه تو دلم مونده چی میشد یه فرصت دیگه میدادی چقدر سنگدلی واقعا این دفعه ریگه من سفت و سخت پای این ط ...

فرصت !! مگه بلیط بخت آزمایش بازیجه اش شدین !! 

متاسفم خیلی سخته درک میکنم پدر منم هیچوقت پشت من و مادرم نبود، همیشه فکرش پیش حرف و نظر مردم بود بدا ...

البته الان که فکر میکنم اگه جدا میشدن واقعا وضع من بهتر نمیشد چون مادرم جسور نیست و آدم منفعلیه حتی تصمیمای ساده ام نمیتونه بگیره چه برسه که بخواد تنهایی زندگی جمع کنه 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفه ...

ببخشید عزیزم یبار عکس گذاشتی من جفتتونو دیدم ظاهر همسرت بد نبود چرا لذت نمیبری مشکل داره ؟ 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما که حق طلاق داری هروقت بخای میتونی طلاق بگیری بنظرم یه فرصت دوباره بده بیچاره اونقد دوستت داره که ...

واقعا خودمم موندم اومد پای حرفش موند و حق طلاقو داد. حتی اون اصلا نگفت من چیزی ببخشم محضر داره گفت یه چیزی ببخش گفتم باشه میبخشم که حرفی توش نباشه شوهرم گفت از خودم مطمعنم که دیگه اذیتت نمیکنم واسه همین حق طلاقو بهت میدم. واسه همین من شوکه شدم این کارو کرد و خدا میدونه چقدر این چند ماه التماس کرد و گریه کرد که همه هم بهم گفتن وای این ولت نمیکنه خودشم گفت ول کنت نیستم. ولی اگه حرفاش شعار نباشه و تا میاد دوباره یادش نره.