2777
2789
بچه مریضه چ وقت داره تاپیک میزنهچیزی مگه عوض میشهبچه مریضه بهش برسدیکه مادری ک ک نمیدونخویروس سرماخو ...

عزیزم چرا اصرار داری بگی نظرت درسته؟؟

کل تاپیک های دیروز و امروز بخون همه جز تو گفتن بله از عموش گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد اسهال و استفراغ 

به هییییییییچ وجه ربطی به دندون نداره دندون نه تب میده نه اسهال 

فقط می‌تونه پیشانی بچه رو از حالت عادی گرم تر کنه اصلا به تب نمی‌رسه ، و می‌تونه مدفوع بچه رو از حالت عادی رقیق تر کنه 

اسهال نمیاره به هیچ وجه 

بچه ای که اسهال داره یا تب داره قطعا مریضه و باید ببری دکتر و آب بدنش رو تأمین کنی حتما 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ممنون ک اینقدر عاقلیدندون مگه اسهال و استراغ داره؟؟چطوری بفهمم از دندونه

زنده باشی ؛ تب  و التهاب لثه و بی قراری و دست بزنه‌به دهنش و بی اشتهایی  اسهال بله دارن ولی استفراغ نمیدونم

@niniyar‍ دیوانه گفتن توهین محسوب نمیشه؟؟؟

سلام وقتی لایک میشه یعنی رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم چرا اصرار داری بگی نظرت درسته؟؟کل تاپیک های دیروز و امروز بخون همه جز تو گفتن بله از عموش گرفت ...

من اصلا نظری راجب عموش ندادم🙂

از دیروزم ۸۰ درصد میگن ربطی به عموش نداره

در مورد ویروس و باکتری پیام گذشتم در ضمن نه عموش.😅

نطرم درسته چون سوادش رو دارم

و دوتا بچه بزرگ کردم ..

خب اره عموش بهش ویروس داده

الان کازی از دستت برمیاد؟

💕

ب شدت بی اشتها شده(بی اشتها بود بدتر شده)اسهالم تقریباً هفت بار میشهبقیه چیزا نه

اگه نوزاده ببرش بیمارستان ، اگر بزرگتره او ار اس بده بهش به ازای هر بار دفع دو برابر مقداری که دفع می‌کنه او ار اس باید بدی وگرنه الکترولیت های بدنش به هم می‌ریزه اول کلیه بعد قلب از کار میفته و خطر جانی داره 

علایم خطر رو هم چک کن ، اگر دیدی بچه عطش داره ، لبش خشکه خیلی تشنه میشه ، پوست ساعد دست یا پوست شکم یا کمر حالت کشیدگی داره و خشکه ، ملاج سرش فرو رفتگی داره بچه بی حاله یعنی آب دستته لباس پوشیده نپوشیده بچه رو برسون بیمارستان کم آب شدن بدن بچه بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی خطرناکه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85