2777
2789
عنوان

چرا دوستم اینکارو کرد بنظرتون

62 بازدید | 6 پست

امروز تولدش بود هم من هم دوست پسرش استوری تبریک گذاشتیم براش.استوری جفتمونو گذاشت استوریش تشکر کرد بعد چند ساعت دیدم استوری منو پاک کرده فقط واسه دوست پسرش هست‌.ازش پرسیدم چرا برای منو پاک کردی گفت چون مادر و خواهر دوست پسرمم استوری گذاشتن برام نخواستم مال اونا رو استوری کنم که تعداد استوریام زیاد نشه واسه همین مال ترو پاک کردم یوقت ناراحت نشن

در حالی قبلا میدیدم ده نفرم استوری میزاشتن براش همه رو میذاشت بعدم آدمی نیست که مثلا خواهر و مادر دوس پسرش استوری بزارن براش و اینم استوریشونو استوری نکنه چون خیلی مهمن براش.

بنظرتون این حرکتش برای چی بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید همون ک خودش گفت این دفعه نخواسته زیاد استوری کنه یا هرچی حساس نباش

امکان نداره اونا استوری بزارن براش و نکنه تو چشم بقیه چون خیلی در صدد اینه رابطشو جدی نشون بده هنوز دوستن نامزد اعلام کرده به همه. اگه همچین کاری کرده بودن قطعا ساده نمی‌گذشت