2777
2789

دلم گرفته

اومدم به خودم بیام عشق تجربه کنم اول سال بایکی که ادعای اینو داشت ازم خوشش اومد وارد رابطه شدم شروع به تهدید کرد که وارد خونش بشم نرفتم گف به خانوادت میگم منم ولش کردم

بعد فهمیدم به کلی دختر همچین حرفیو زده که باهاش راه بیان

قبل ترشم تو مجازی باهرکی اشنا شدم میگف مجرده اما اکثرشون متاهل بودن بعدم ک میفهمیدم باحاله خراب از اون ارتباط میرفتم بیرون که بخاطره یه نفر که خیلی ادعای دوس داشتنمو داشت به بخت خودم لگد زدم با پسری که از همه لحاظ اوکی بود بخاطره وعده وعیداش جواب رد دادم که بعد ها فهمیدم اون زمانی ک بامن بوده نه تنها متاهل بوده حتی زن بیچارشم حامله بوده امیدوارم که تقاص پس بده 

روحم نابوده دلم گرفته نمیدونم این چه سرنوشتیه که مبتلاش شدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فوری میخواد برم رابطه ج.نسی یارو دو روز نیست آشنا شدی میگه بریم رابطه آخه گاوی ... خوکی چی هستی ...

بله ولی متاسفانه گیر یه شکارچی صبور افتاده بودم که خیلی درظاهر محترم بود ولی واقعیت زندگیش یچی دیگه