2777
2789
اسم پسر اولم محمد پارسا دومی نمیدونم چ بزاریم اصلا پیدا ننیکنم هم وزن اسم اولی باشه شیک .محمدپاشا خو ...

من که پاشا دوس ندارم 

حتما که نباید اسماشون هم‌وزن باشه 

حسبی الله ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که پاشا دوس ندارم حتما که نباید اسماشون هم‌وزن باشه

منم ندوست 

من خیلی برام مهم هم اوا بودن اسم بچه هام😕

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خدا حفظش کنه زیاد تو فامیل داریم برای بچه خواهرشوهرم دنبال اسمیم

مممنون عزیزم 

جدی ما نداشتیم دوروبر یعنی جز پارسا پیروز فر پارسادیگ ای ندیدم تاحالا🤣

بزارید دیان .نویان .اهورا.آریان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کسرا، محمد صدرا، آریا

محمد صدرا دوست دارم ولی داریم نمیشه بزارم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
منم ندوست من خیلی برام مهم هم اوا بودن اسم بچه هام😕

به نظرم هم آوا بودن اصلا جالب نیست صدا میزنی هردو برمیگردن🤣 من اسم ایمان و میعاد رو دوس دارم 

حسبی الله ❤
اسم پسر اولم محمد پارسا دومی نمیدونم چ بزاریم اصلا پیدا ننیکنم هم وزن اسم اولی باشه شیک .محمدپاشا خو ...

پسراولت چن سالشه

دومیو بزار حامی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه فامیل جنبه این اسما و نداره🤣🤣

بزارن حامی پس خخخ

پسراولت چن سالشهدومیو بزار حامی

۱۰ سال .کلا تک فرزندی انتخاب کرده بودیم ولی انگار دومی قسمت بود.حامی قشنگ ولی دوست دارم ست کنم اصلا خیلی حساسم ک هم اوا باشه برا همین انتخاب سخت شده