2777
2789
عنوان

خانومایی که با همسرتون رابطتون خوبه چقد با هم تایم میگذرونین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
در طول روز که سر کاریم نهایتا اتفاق خاصی یا خبر خاصی باشه بخوایم بهم اطلاع بدیم در اون حد حرف میزنیم ...

همسرم کلا در روز در حد ۳،۴ دقه تلفنی صحبت می‌کنیم ، شب که میاد در حد ۲۰ دقه شام خوردن سایلنت کنار همیم ، بعد میره رو تخت و با گوشی سرگرمه و اگه من زود برم رو تخت ، باهم یکم رو تخت صحبت می‌کنیم 

کارش خیلی سنگین شده مثلا از ۶ صبح تا ۸ شب 

نمی‌دونم بخاطرت کارشه یا رابطمون کم کم داره کمرنگ میشه 

منم تازگیا سعی میکنم خودمو با کارام سرگرم کنم که کمتر اذیت شم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
بیشتر مواقع بغل میکنیم و در طول روز فقط بعضی مواقع از زیاد سرگرم بودنش با گوشی ناراحت میشم

همسرم کلا در روز در حد ۳،۴ دقه تلفنی صحبت می‌کنیم ، شب که میاد در حد ۲۰ دقه شام خوردن سایلنت کنار همیم ، بعد میره رو تخت و با گوشی سرگرمه و اگه من زود برم رو تخت ، باهم یکم رو تخت صحبت می‌کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر وقتها بغل میکنیم اما خب از نظر من ارتباطمون معمولی از نظر همسرم خیلی خوبیم

همسر منم همش تو خونه با گوشی بازی می‌کنه اول میگفتم حالا کاری ندارم بازی کنه بیشتر همسرم شروع کننده ...

سرکار باشه که اصلا تماس نمیگیره 

مثلاً امروز از صبح رفتن تا الان نیومده 

مغازه دار 

دو بار تصویری زنگ زد یا بچمون صحبت کنه 

تو دلم گفتم حتی نگفت خانم و بچه تو خونه تنهایی چه میکنند 

هردو شاغلیم و وقت کمی باهمیم خدا نکنه اون یکم هم بحث یا دعوایی بشه سعی میکنیم سریع آشتی کنیمشباهم حت ...

سرکار باشه که اصلا تماس نمیگیره مثلاً امروز از صبح رفتن تا الان نیومده مغازه دار دو بار تصویری زنگ ز ...

سرکار باشه که اصلا تماس نمیگیره مثلاً امروز از صبح رفتن تا الان نیومده مغازه دار دو بار تصویری زنگ ز ...

ناهار پختم براش ببرم 

تلفنی گفت نه نمی‌خواد 

هوا سرد 

بچه مریض میشه 

اما هوا سرد آنچنانی هم نبود 

دیگ دلم نخواست ببرم و نبردم 

اما بهش چیزی نگفتم 

همسرم کلا در روز در حد ۳،۴ دقه تلفنی صحبت می‌کنیم ، شب که میاد در حد ۲۰ دقه شام خوردن سایلنت کنار هم ...

از اول اینجور نبودین؟؟

دوران عقد جطور بودید

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تقریباً هر روز باهم حرف می‌زنیم وقتی کناره همیم درباره هر چیزی صحبت می‌کنیم از خاطرات و آرزوها گرفته تا موضوعات روزمره. خیلی وقتا فقط بودنش برام کافیه، حرف‌زدن‌مون یه حس آرامش خاصی داره 

آره معمولاً قبل خواب یه بغل گرم داریم 😊 یه جور عادت قشنگ بین‌مونه که روزمون با آرامش تموم بشه💚❤️

بد نیست اصلا خوب هم هست ولی بغل کردنای شوهرم مثبت هیجده .

حالا نه صفر نه صد وسط و بگیر خیرشو ببینید 😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
از اول اینجور نبودین؟؟دوران عقد جطور بودید

نه قبلنا بیشتر وقت میگذروندیم 

کلا بی عاطفس و از خانوادش که خیلی سنتین به ارث برده به نظرم 

و من نمیدونستم خانواده چقدر مهمه 

همسرم کلا در روز در حد ۳،۴ دقه تلفنی صحبت می‌کنیم ، شب که میاد در حد ۲۰ دقه شام خوردن سایلنت کنار هم ...

خستگی خیلی تاثیر داره منم یه مدت شوهرم کارش زیاد بود بیشتر تلفنی باهم صحبت میکردیم تو خونه زیاد کنار هم نبودیم توام سعی کن تلفنی رابطه تون رو حفظ کنی 

خودت بهتر باید جواب سوالتو بدونی با توجه به شناختت! گفتم، ماهم در حد خبر رسانی در طول روز تلفن حرف میزنیم، یه زمانی از هم دور بودیم وقتی میخواستیم بریم شهر هم یا من باید ۶ ساعت رانندگی میکردم برم پیشش یا اون میومد پیشم، تو راه یکی دوساعت باهم حرف میزدیم که یکم قابل تحمل شه راهولی در حالت عادی اصلا تلفنی حرف نمیزنیم

ما هردومون هم کار میکنیم هم درس میخونیم شوهرم دو جا کار میکنه کار منم سنگینه، اخر هفته ها هم مشغول هست جایی که زندگی میکنیم تو ساختمون یه جای مثل کتابخونه داره برای مطالعه و کار، تقریبا همه اخر هفته اونجاست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نه قبلنا بیشتر وقت میگذروندیم کلا بی عاطفس و از خانوادش که خیلی سنتین به ارث برده به نظرم و من نمیدو ...

وای آره خانواده خیلیییییییی مهمه

من اینو روز بعد عقدم فهمیدم با تمام وجودم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

رابطمون خوبه ،در روز دوبار زنگ میزنیم ولی بغل نداریم بچه ها عین جغد نگا میکنن

میدونستی بچه ها باید محبت بین پدر و مادر و ببینن

اتفاقا بغل کنید همدیگه رو ، بعد بچه ها رو به حلقه تون اضافه کنید