2777
2789
شوهر فقط شریک جنسیه؟ ؟؟ چقد عجیب بود جمله ت؟؟؟؟؟ ینی الان پدر مادرا ماهم فیط شریک جنسی هستن؟؟

من از زنایی که با مال و اموال شوهرشون میخوان پز بدن بدم میاد اینطوری در موردشون میگم 

فکر کن ما عروسایی داریم تو فامیل که تو زنده بودن پدرشوهر مادرشوهر هی سراغ ارث میگیرن یا میخوان بگن اخرش که همه چی واسه ما هست یا خونتون رو بدین به ما واسه شما بزرگه 

رو مال و اموال شوهر و خانوادش یه درصد هم نباید حساب کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متوسط میشه صاحی ی خونه و ماشین معمولی

بنظرم ماشین خارجی معمولی خونه متوسط سفر خارجی معمولی

اینا زندگی متوسطه که خب خیلیا دارن.

واسه من،

پولدار بنظرم اون خفن هان. اونایی که برندای خفن میپوشن و ماشینای لوکس دارن. یهو از یه کافه خوششون میاد، میخرنش.و سفرهای لاکچری دارن .

این که من میگم سفرهای دو سه ماهه به اروپا و ... میره با همسرش و بچش متولد کانادا هست و سیتیزن کانادا ...

اره اینجا میگن پولدار 

واسه ما هم پولدار هست 

ولی پولدارای واقعی یهو یه کیف میخرن میلیاردی از فلان برند

فکر کن بره مثلا صد هزار دلار خرید کنه اخ نگه 

من از زنایی که با مال و اموال شوهرشون میخوان پز بدن بدم میاد اینطوری در موردشون میگم فکر کن ما عروسا ...

اره آدم حسابیا هیچ موقه ب دارایی همسر و خانوادش حستب نمیکنن شاید اونا بخان وقف کنن بعد فوتشون 

ولی ی جوری بود جمله ت ی جورایی ضدزن بود

من از زنایی که با مال و اموال شوهرشون میخوان پز بدن بدم میاد اینطوری در موردشون میگم فکر کن ما عروسا ...

بیانت قشنگ نبود ولی منم با خانمهایی که هیچ کاری تو زندگیشون نکردن و صرفا با پول شوهرشون یا موقعیت کاری شوهرشون پز میدن، حال نمیکنم.

بنظرم سطحی ان.

بنظرم ماشین خارجی معمولی خونه متوسط سفر خارجی معمولیاینا زندگی متوسطه که خب خیلیا دارن.واسه من،پولدا ...

عزیزم اونا ۴ درصد هستن 

اون پولدار ک سفر خارجی بره و اینا ۱۶ درصد ۳۰ درصد هم متوسط عادی ۵۰ درصدم زیر متوسط؟و فقیر هیتن

اره آدم حسابیا هیچ موقه ب دارایی همسر و خانوادش حستب نمیکنن شاید اونا بخان وقف کنن بعد فوتشون ولی ی ...

من همه مدله همیشه صحبت میکنم گاهی ضد مرد گاهی ضد زن 

ولی واقعا چند تا مورد جلوم هستن که واقعا از دستشون عصبانی ام

فکر کن به خواهرشوهرش و برادر شوهر میگه شما  بمیرین مال و اموالت میرسه به بچه های من 

اره اینجا میگن پولدار واسه ما هم پولدار هست ولی پولدارای واقعی یهو یه کیف میخرن میلیاردی از فلان برن ...

من یه رفیق دارم باش میری کافه، یهو حال میکنه، کافه رو میخره.

یا مثلا mango و ... واسش بیکلاسیه. فقط دیور و اینارو برند میدونه.

خدایی خیلی دختر خوبیه و واقعا خودشم تلاش میکنه واسه زندکیش.

انقدر پولدار هست که خود پولدارا خودشونو فقیر میدونن در برابر خیلی ها 

من یه دوست داشتم ماشین خودش لندکروز بود هر کدوم از خواهر برادرا هم یه ماشین در حد همون لندکروز داشتن 

فرشای خونشون دهه نود میلیاردی بود

سالی دوماه واسه سفر میرفت امریکا 

گاهی کشورای دیگه 

بعد میگفت ما وضعمون مثلا در برابر فلان خواستگارم معمولی یا بد هست 

بعد این دوستم خیلی خفن پولدار بودن اوایل دهه نود میگفت بابای من میلیاردی جهیزیه میده

اونوقت یه چیز خنده دار بگم 

دختره هم شاگرد زرنگ و عالی بود با کله میتونست بره بهترین دانشگاه های ایران و امریکا دکتری بخونه 

داداش یه دوست دیگم دیپلم بود خونشون دورقوز اباد پسره بیریخت شبیه مارمولک پشت کنتور خونه باباش کوچیک 

بعد دوستم میگفت خاک تو سرت این دوست پولدارت رو واسه داداش من جور نمیکنی