2777
2789
من امروز کلی باهاش کار کردم هر چی نمونه سوال تو اینستا بوده ازش پرسیدم بلد بود فقط شمارش اعداد معکوس ...

سوالاش خیلی اسونه خیالت راحت

به بچه الکی استرس نده

به دختر من گفته بودن کلماتو برعکس بگو

مثلا ماهی گربه

بچه باید میگفت گربه ماهی

یه هزارتو هم داده بودن گفته بودن خرگوشو به هویج وصل کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من نوبت گرفتم الان هرچی میزنم لغو نمیشه فردا میخوام تلفنی لغوش کنم به نظرت قبول میکنن

هزینه هم گرفتن ازتون؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستم نوبت بزنم بعد دوباره گفتم بزار با مدیر پیشش مشورت کنم ایشون گفت بزار آخرین نوبت ثبت نام خ ...

اخه واقعا باید آخر سال باشه خب بچه اگ همه اینارو بلد بود براچی رفته مدرسه 

اره فقط باید واکسن بزنه و اون برگه های نتیجه سنجش رو داشته باشی هرچند تو سایتشون هم ثبت شده

اره ثبت سیستم میکنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.