دوویل_بختیاری مدیر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2195 عنوان تنبلی تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 86 پست خانومایی که تنبلی تخمدان داریدشما هم شکم و باسنتون سرده؟؟؟چ دمنوشی مصرف میکنین که خوب باشه 1404/08/09 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المیراجانم عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 128 شوهرت نگران نیس؟ به اون یکی سوالتمم جواب میدی🥺😬 چرا ولی خب چیکار کنم باز میگم برم ای یو ای کنم ۲تاتخمک هم داشتم آزاد سازی زدم ولی باز پریود شدم.به کدوم سوالات جواب بدم؟همشو جواب دادم
دوویل_بختیاری مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2195 هر روز عرق رازیانه سنگین همراه با حب کیست ۱و ۲ و حب اثلق و حب نازایی .. اینا رو باید برم دکتر هم بدهیا از داروخونه و عطاری میتونم بگیرم
جنتلمنy عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 270 مطمعنی خوبه؟چون قرص روم اثر نمیزاره دیگه طب سنتی جواب بده؟زیاد امید ندارم من آی یو آی هم کردم ..حدود ۸ دورا هم لتروزول و آمپول سئوال اف و هاچ شی جی،زدم دست آخر رفتم طب سنتی
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5290 منم مثه اقدام کردم و بچه دار نشدمبنظرم یه چکاپ و ازمایش های پیش از بارداری بروببین این ازمایش ها رو ... یا خداااا چقد با این تاپیک استرسی شدم من شوهرم کم صبره واقعا نمیدونم چیکار کنم ♡
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5662 شما ها هم شکمتون بزرگ شده؟ در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5290 چرا ولی خب چیکار کنم باز میگم برم ای یو ای کنم ۲تاتخمک هم داشتم آزاد سازی زدم ولی باز پریود شدم.به ک ... اینکه پریودت چطوره؟ منظمه؟ موهای چونه و روی سینه داری؟ وضعیتت تنبلی تخمدانت کمه یا خیلی حاده؟ ♡
دوویل_بختیاری مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2195 شما ها هم شکمتون بزرگ شده؟ آرههه من کمرم باریکه و سایز شلوارم قبلا ۳۸ بود و کمرش گشادالان کمرم باریکه ولی شکممم بزرگههه و نمیتونم زیپ شلوارمو بالا بکشم
المیراجانم عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 128 منم مثه اقدام کردم و بچه دار نشدمبنظرم یه چکاپ و ازمایش های پیش از بارداری بروببین این ازمایش ها رو ... چه آزمایشی عزیزم؟
جنتلمنy عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 270 اینا رو باید برم دکتر هم بدهیا از داروخونه و عطاری میتونم بگیرم از عطاری شاگردای دکتر روازاده
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5662 گفتن ورزش کنین و تحرک داشته باشین، هر چی خودت تنبل تر باشی تخمدانت هم تنبل میشهمن تو ذهنمه برم ایروبیک تحرکش بالاس در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
دوویل_بختیاری مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2195 یا خداااا چقد با این تاپیک استرسی شدم من شوهرم کم صبره واقعا نمیدونم چیکار کنم ببین دکترم میگه تا یکسال اقدام باشی و بچه دار نشی طبیعیهولی اگه یکی دوماه دیگع بچه نشدی برو دکترنزار از این دیرتر بشه بعدش پشیمون بشیماحالا میگیم کاش همون وقتی که عروسی کردیم رفته بودیم دکتر یا حتی توی عقد میرفتیم که حالا انقدر چشم انتظار نباشیم
المیراجانم عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 128 اینکه پریودت چطوره؟ منظمه؟ موهای چونه و روی سینه داری؟ وضعیتت تنبلی تخمدانت کمه یا خیلی حاده؟ چیزی نگفت کمه یا نه pcosهستم ولی پریودم دوفاستون مصرف کردم خوب شد منظمهاره موی زاعد هم دارم
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5290 ببین دکترم میگه تا یکسال اقدام باشی و بچه دار نشی طبیعیهولی اگه یکی دوماه دیگع بچه نشدی برو دکترنزار ... چن سالته؟ ♡
المیراجانم عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 128 من آی یو آی هم کردم ..حدود ۸ دورا هم لتروزول و آمپول سئوال اف و هاچ شی جی،زدم دست آخر رفتم طب سنتی چه طب سنتی؟شماره یا پیج داری؟چند وقت بعد جواب گرفتی