2777
2789

❇️ یکی دیگه از درمان های بسیار عالی برای تنبلی تخمدان و تقریبا همه بیماری های رحمی اینه:

🔸 یک روز در میان به مدت 21 روز بادکش گرم در قسمت های شکم و رحم صورت بگیره. این کار موجب تجمع خون در قسمت های شکمی میشه و همین موضوع فعالیت های رحمی رو افزایش میده.(در ایام پاکی )

❇️ درمان بعدی: هر 3 روز یک بار در آبزن اذخر و تباشیر بشینید.

🔸 یک قاشق غذا خوری اذخر رو در یک قابلمه بزرگ با ۵ لیتر آب به مدت 20 دقیقه بجوشونید و 5 دقیقه آخرش یک قاشق چای خوری تباشیر هندی اضافه کنید. 5 دقیقه که جوشید زیرش رو خاموش کنید و آبش رو از صافی رد کنید.

🔹 بعد اون آب صافی شده رو داخل یه تشت بزرگ بریزید و با آب جوشیده نسبتا گرم مخلوط کنید و داخل تشت بشینید به مدت نیم ساعت.

این کار رو کلا 3 بار انجام بدید. یعنی هر سه روز یک بار که مجموع دوره میشه 6 روز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نگران نیس؟ به اون یکی سوالتمم جواب میدی🥺😬

منم مثه اقدام کردم و بچه دار نشدم

بنظرم یه چکاپ و ازمایش های پیش از بارداری برو

ببین این ازمایش ها رو باید بدی

چ قبل بارداری

چ تو بارداری 

همین الان برو

من به امیده پیش از بارداری رفتم و اقدام میکردم

بعدش متوجه شدم مشکل داریم و یک سالیه خبری نیست از نی نی با وجود دارو و دکتر مداوم