2777
2789
چطور داره جلوی پدرت رو میگیرهیعنی با چه بهانه ایمعمولا مردها اهمیت نمیدن و میرن

اگه بره مادرم‌خودش رو کتک می زنه تهدید به خودکشی می کنه

سرطان داره نمی تونیم چیزی بگیم مجبوریم کوتاه بیایم البته از اول این جوری بود به خاطر مریضیش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت زیر پای مادران هست عزیزم

بعضیا حیفشون لقب مادری

همه مادرا مثل هم نیستن

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
اول ک گفتیم ذاتش اینجوره پذیرفتم اما میدونی سرطان اثر استرس و اضطراب هم هست خیلی رنج کشیده شاید البت ...

آره ولی وقتی بیمار هم نبود این بود همش می گم مامان خوبی کن زندگی ارزش نداره اهمیت نمی ده

حتی اگر بدی کرده باشه حق نداره جلوی پدرتون رو بگیره، 

مگه زن و مرد بعد ازدواج برده هستن که به خانواده شون نباید سر بزنن.

سرطان هم داشته باشه بازم ربطی نداره، شما میتونید قانعش کنین که حواستون بهش هست تا پدرتون می‌ره و بذمیگرده، پدرتون هم زود بره و برگرده تا مادرتون استرسش کمتر بشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
شاید مادربزرگت اوایل ازدواج اذیتش کرده تو ک نمیدونی

چه ربطی داره حتی اگر اذیت کرده باشه حق نداره جلوی شوهرشو بگیره. خودش که نمی‌خواد بره 

آره ولی وقتی بیمار هم نبود این بود همش می گم مامان خوبی کن زندگی ارزش نداره اهمیت نمی ده

حرف شما درسته اما مادرت هم شاید مادربزرگتو باباتو بهتر میشناسه..

مادر بزرگت پسر دیگه ای نداره ک بره؟

بابات پسر بزرگه

ما نمیدونیم تو گذشته چه اتفاقی افتاده خب

می‌دونم شاید مادر شوهرش خیلی بهش ظلم کرده باشه و عروس حق داشته باشه ولی بازم نباید مانع دیدن مادر و پسر بشه، شاید مادرش بمیره و اون وقت پسرش همیشه در حسرت این بمونه که چرا مادرش رو ندیده. 

منم اصلا قضاوت نمیکنم این خانم رو.