rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 عنوان شوهرم میگه توجمع بامن حرف نزن 256 بازدید | 24 پست نمیدونم دلیلش چیه یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃 1404/08/09 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2406 بگو کلا حرف نمیزنمیه دوهفته کلا باهاش حرف نزن ادم میشهمیزان تحصیلات جفتتون و با کار و طبقه اجتماعیتون یکیه؟ هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 من کلا ادم پرحرفیم خیلی بهم برخورداینجوری گفت حالامیخوام دیگه باهاش حرف نزنم فقط درصورت مواقع ضروری حرف بزنم چندین بارخواستم این کاروبکنم امانشدشمابگیدچطورروخودم کارکنم تاکمترباهاش حرف بزنم جوری که دلش براورژن قدیمم تنگ بشه یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 بگو کلا حرف نمیزنمیه دوهفته کلا باهاش حرف نزن ادم میشهمیزان تحصیلات جفتتون و با کار و طبقه اجتماعیتو ... اره یکیه من بالاترنمیدونم شایدازپرحرفیمه کلاادمه سردیه واین منوازارمیده یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
مامان5000 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 784 من کلا ادم پرحرفیم خیلی بهم برخورداینجوری گفت حالامیخوام دیگه باهاش حرف نزنم فقط درصورت مواقع ضروری ... بنظرم ازش بپرس دلیلشو چه کاریه از ما میپرسی بقول خودت کم حرف هم که نیستی اینهمخ حرف اینم یکیش
aroossaakk عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1115 ب منم گفت ساکت میخا بخوابم تاپیکم ک زدم دردمو گفتمخلاصه اینو ک گفت شروع کردم خودشو خانوادشو شستم و گفتم من عزرایلتم میخا جونتو بگیرم حتما یا خونه نیستی یا میگی حرف نزن خودمو خالی کردم اونم گرفت خوابید😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2406 اره یکیه من بالاترنمیدونم شایدازپرحرفیمه کلاادمه سردیه واین منوازارمیده ببین یا تو ازش سرتری نمیخواد این موضوع رو بقیه بفهمنیا پایین تری خجالت میکشه حرف بزنی هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 این دیگه چی بود نمیدونم خیلی دلم شکست گفتم ازاینکه باهات حرف میزنم ناراحت میشه گفت نه پس چراازاون طرف اینجوری گفت گفتم اگه دوسم نداری طلاقم بده مهرمم حلال میگه دوست دارم پس اگه دوسم داره چرااینجوری رفتارمیکنه چرابروزنمیده خسته شدم یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 37177 نمیدونم خیلی دلم شکست گفتم ازاینکه باهات حرف میزنم ناراحت میشه گفت نه پس چراازاون طرف اینجوری گفت گف ... واقعانم منم گیج شدم 💕🌸☘️🌹
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 ببین یا تو ازش سرتری نمیخواد این موضوع رو بقیه بفهمنیا پایین تری خجالت میکشه حرف بزنی نه خجالت که نمیکشه نمیدونم میگم شایدغرورش اجازه نده توجمع بگن به زنش اهمیت میده میخوام روخودم کارکنم کلاتوخونه هم دیگه باهاش حرف نزن بجزمواقع ضروری یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 974 واقعانم منم گیج شدم خیلی باهام سرده توجمع باهاش حرف بزنم میزنه توذوقم اماتوخلوت میگه دوسم داره احساس میکنم فقط بهم وابستس یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2406 نه خجالت که نمیکشه نمیدونم میگم شایدغرورش اجازه نده توجمع بگن به زنش اهمیت میده میخوام روخودم کارکنم ... خودتو بخاطر هیچ ادمی تغییر ندهشاید ازش سر تری میترسه بقیه بفهمن میترسه به تو اهمیت بدت هلیا خانوم و دیگرررر هیچ