2777
2789
عنوان

مادر شوهر خواهرم گفته رسم شب یلدا نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونا ندارند شما که دارید باید بیارند ترکا خدای رسمند من نمیدونم چجوری میگند نداریم واسه من عید فطر اینارو نمیاوردن ماد شوهرم گفت رسم نداریم منم به همسرم گفتم بگو بیارند ما داریم وظیفشونه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

هر کسی هم رسم نداشته باشه ما ترکها داریم 

پر و پیمون هم داریم تجملات تبریزی ها که بیشترم هست 

سمت خانواده شوهرش تازه عروس یا نامزد کسی نیست ببینه برا اونا بردن یا نه 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اره رسم شب یلدا همه جا هست

نه

اطراف ما همچین رسمی نیست

شاید اونا هم رسم نداشته باشن

نمیشه با قاطعیت گفت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

تاجاییکه میدونم ترکها تو عقد برای عروس میبرن بعد عروسی به همون مفصلی خانواده عروس برای داماد باید بب ...

خانواده عروس بعد عروسی هم برای دختر خودشون میبرن برای داماد چیزی نمیبرن

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اونا ندارن شما ک دارین ،ب رسم شما عمل کنن چرا سما ب رسم اونا عمل کنید

مادرم روش نمیشه بگه ما رسم داریم 

دامادمون هم ماسته 

هیچی نمیره بگه 

میگه هرچی مادرم گفت درسته