2777
2789
عنوان

شما هم وقتی یکی از این سوالا میپرسه دلتون میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست
من خیلی دلم می‌شکنهوقتی حالا اون وسط مقایسه هم بشی من برای همین زیاد نمیرم تو جمع فامیل چند سالته؟

منم زیاد نمیرم به خدا ،ولی اینا هر دفعه میپرسن جالبه همشونم میپرسن 😫۲۴سالمه من قبلا شاغل بودم شغلمو بخاطر یه ازمون لعنتی نادونی کردم رها کردم 

من خیلی دلم می‌شکنهوقتی حالا اون وسط مقایسه هم بشی من برای همین زیاد نمیرم تو جمع فامیل چند سالته؟

اتفاقا مقایسه هم گاهی میکردن مثلا دختر عمم کارشناس بهداشته انقدر ارج و غرب داشت انگار رییس جمهوره ولی مایی که بیکاریم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به خاطر بچه هام مجبور شدم کارمو ول کنم و قلبا ناراحتم از این کار .لی وقتی ازم میپرسن دیگه نمیری س ...

خیلی بده ،من خودمم ناراحتم چون ممکنه با این اوضاع نشه ازدواج هم کرد بعد با این شرایط بیکاری چطور  خودم و زندگی خودمو بچرخونم😭😭

فکر کردی سرکار بودی و ازدواج کرده بودی دست از سرت برمیدارن؟ بعد میپرسیدن کی عروسی میگیری؟ کی خونه می ...

اخه اینجور سوالارو از بقیه که نمیپرسن فقط گیر میدن چرا شوهر نمیکنی و بیکاری و چکار میکنی روزا تو خونه 

واقعا دلیل سوال پرسیدنشون رو با اینکه جوابش واضحه رو نمیفهمم ،انگار من منتظر بودم اینا به من دستور ب ...

اسی منم بدم میاد از اینجور ادما با اکثرفامیل قطع رابطه کردم بخاطرفوضولی های بی جاشون تو زندگیم

اسی منم بدم میاد از اینجور ادما با اکثرفامیل قطع رابطه کردم بخاطرفوضولی های بی جاشون تو زندگیم

من بیشتر از همه اینا از حرف عموم ناراحتم که برگشت گفت ببینیم یکیو پیدا کنیم برات ،خودشم دختر داره میخوام میخواد پیدا کنه بره برا دختر. خودش پیدا کنه 💔