2777
2789
عنوان

تعصب زیادی یه نفر رو زن داداشش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پسره مشکوکه 

زنش نشو 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

😳اگ مدت کم بود میگفتم کلا کات کن😂چون رفتارش نرمال نبود بی دلیل عصبانی شد🫤اگ کات کنی بهتره ولی خود ...

اخه نمیدونم میگم نکنه به خاطر بی احترامی ناراحت شده باشه وای نمیدونم چیکار کنم

ادم خانواده دوستیه 

برادر شوهر منم یه بار بکی‌تو جمع که این دقیقا دخترشو‌دوست داره به من به شوخی گفت مهندس الکی شما این قاطی کرد واسش عجیب گفت این همه درس نخونده تو این شوخی بکنی

۲ سال

از کجا میدونی زن داداشش هست ؟ یه وقت زن خودش نباشه میخواسته نری ببینی 😟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اخه نمیدونم میگم نکنه به خاطر بی احترامی ناراحت شده باشه وای نمیدونم چیکار کنم

حالا بذا دو روز بگذره 

زیاد سمت پسر بری عادت میکنه اگ اون اومد توام بگو حرف منم بد بود..اون اول عصبانی شد خب

چزاااا

تو عقب مونده نباید میگفتی 

ولی عجیبه که پسره نمیخواد خونوادشو بشناسی اون زنش نباشه واقعا راست گفته زن داداششه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو عقب مونده نباید میگفتی ولی عجیبه که پسره نمیخواد خونوادشو بشناسی اون زنش نباشه واقعا راست گفته زن ...

دوساله باهمیم

با بیشتر خانواده ش صحبت کردم به جز ابن زن داداشش

واااااااااای دقیقا همسر منم سالها پیش وقتی نامزد (عقد) بودیم یه همچین حرفی رو به من زد 

ما عقد بودیم رفته بودم خونه ی مادرشوهرم (دوتا شهر متفاوتیم) بعد یه روز یه بحث بین منو نامزدم پیش اومد (بحثمون سر این بود که عروسی دعوت بودیم من میخواستم برم آرایشگاه شوهرم میگفت نههه خوشم نمیاد زنم هفت قلم آرایش کنه دم تالار مردا وایستادن زشته و این حرفا) بعد منم رفتم تو حیاط مادرشوهرم.. یکدفعه اومدم تو دیدم داره به جاریم میگه به قرآن بخواد اینجوری سر خود باشه طلاقش میدم 😐بعد منم سنم کم بود کلا آروم و کم رو بودم به روش نیوردم تا یک ماه بعدش شوهرم اومد خونه ی ما من هنوز اون حرفش تو دلم بود که بهش گفتم خیلی از دستت ناراحتم گفت چرا؟؟ گفتم اون روز من صداتو شنیدم داشتی به جاریم میگفتی اگه اینجوری بخواد سرخود باشه طلاقش میدم بعدش گفتم خوشم نمیاد جلوی اون  نکبت بخوای کوچیکم کنی یکدفعه گارد گرفت شروع کرد فحش دادن به من، وگفت چی؟؟؟؟ حواست به حرف زدنت باشه هاااا اون خونواده ی منه حق نداری راجب خونواده ی من اینجوری بگی 😑🙄منم دهنمو باز کردم هر چی دلم خواست گفتم، گفتم خونوادت منم نه اون 😑اون خونواده ی داداشته 

الان سالهااا میگذره همسرم اوایل خیلی خونه ی داداشش میرفت چون جاریم خودشیرین بود غذای مورد علاقشو درست میکرد ت. همه چی خودشو مینداخت وسط به شوهرم میگفت اون تیشرته بیشتر بهت میاد یا میگفت عههه ریش چیه گذاشتی برو ریشاتو بزن درصورتی که من ریش و ته ریش دوست داشتم شوهرم دوران نامزدی تصادف کرده بود از من دور بود جاریم پماداشو میزده و باندو عوض میکرده ماساژش میداده لباساشو میشست و اتو میکرد کلا شوهرم از سرکار که میومده بعد از غذا میرفته خونه ی جاریم چایی بخوره اینجور که جاریمو دوست داشت خواهراشو دوست نداشت.. بعد برادرشوهرم (شوهر همین جاری) اصلا جواب سلام منو هم به زور میداد به زن خودشم اهمیت نمیداد 

الان سالهاا گذشته شوهرم اصلا کلا با جاریم قطع رابطه کرده و اصلا محلش نمیزاره و خیلیم ازش بدش میاد میگه موذیه، مارمولکه