2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7316 بازدید | 200 پست
پارسال پسرای منم همین بودند اما امسال بیشتر لقمه و میوه میبرند

بابا من خودم در امدم با اضافه کاری از ۷صبح کار کردن تا هفت شب پنجاه و پنج میلیونه بعد این فسقل بچه بنا به دلایلی از اول مدرسه پیش منه تازه بعد تعطیل شدن از مدرسه میرم دنبالش چقدر دیگه اونجا خرج میکنه یه صد تومنم باید برای داخل مدرسه بش بدم من باید خرجاشو بدم همیشم بم میگه خاله تو خیلی خسیسی در حالی که..

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی ها که همشون مضره و نگهدارنده داره.من جمعه شب کیک میپزم تکه تکه میکنم میزارم داخل ظرف،بعد هر ر ...

من اصلا دخترم کیک دوس نداره، اصلا لقمه نمیبره، صبحانشو تو خونه میخوره، دیگه باید حتما تنقلات ببره ... کاش قبول میکرد

منم دوس دارم لقمه بذارم نونامون زود خشک میشه🥲

من نون لواش میگیرم بعد وقتی یکمی گرمه میزارم تو نایلون دیگ خشک نمیشه 

برای مدرسه هم میزارم تو کاور ساندویج

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چن تا پسته و گردو و مویز تو جیبشهی لقمه نون پنیر سبزی یا نون پنیر گردو یا کره مربا و کلا لقمه های خو ...

بهش میگم صبحونه بخور نمیخوره 

لقمه ببر نمیبره😭😭

فقط میره مغازه رو جمع میکنه 

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

باید با معلمشون صحبت کنید که به بچه ها بگه لقمه و خوراکی های سالم بیارن

هیچ کاریشون نداره، تازه بعی وقتا چیپسو پفکو ایناهم میبره ولی کلا چون بچه کم غذاییه میدونم خودش نمیخوره دوستاش میخورن

بهش میگم صبحونه بخور نمیخوره لقمه ببر نمیبره😭😭فقط میره مغازه رو جمع میکنه

اشتباه از خواهرتونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چقدر زیاااااد.من دوتا لقمه میزارم.که با وسایل منزله ....نون و پنیر و گردو یا بادام یاپسته.یکیشم املت یا نیمرو.

گاهی هم پنکیک خودم درست میکنم.

یه دونه بیسکوییت کوچیک هم میذارم

یه روز خوب میاد

بابا من خودم در امدم با اضافه کاری از ۷صبح کار کردن تا هفت شب پنجاه و پنج میلیونه بعد این فسقل بچه ب ...

اینجوری بچه خوب بار نمیاد فردا تو زندگیش باید بدونه که زندگی فقط خرج کردن نیست.

هیچ کاریشون نداره، تازه بعی وقتا چیپسو پفکو ایناهم میبره ولی کلا چون بچه کم غذاییه میدونم خودش نمیخو ...

من از اول به چیپسو پفک عادت ندادمشون.خیلی ببخشید کلا از اینکه اول صبح بری تو بقالی وایسی و خوراکی بخری خوشم نمیاد چیزی هم بخوام هفتگی میخرم و تو خونه میزارم که صبح نرم مغازه.چیپس و پفکم شاید ماهی یه یک بار اونم توخونه میخورن