2777
2789
عنوان

گرم رو چطوری حساب کنم

76 بازدید | 16 پست

من ادویه درست میکنم برا فروش. میخام مثلا هر کدوم رو ده گرمی پنج گرمی حساب کنم ببینم مبلغش چند میشه.

مثلا 150 گرم فلفل سیاه میخرم 50 هزار تومن 

باید 5 گرمی ک ازش استفاده کردم رو حساب کنم ببینم مبلغش چند شده ک مبلغ اصلی و کلی بدست بیاد.

تو گرم حساب کردن مشکل دارم میشه راهنمایی کنید 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰ هزار تقسیم به ۱۵۰ گرم کن قیمت هر گرم بدست میاد بعد ضرب در ۵ یا ۱۰ کن

الان تخم گشنیز خریدم 60 هزارتومن ، 150 گرم هست

میشه هم پنج گرمی هم ده گرمی برام حساب کنید بفهمم درست حساب کردم با این ک شما گفتید یانع

خدایا شکرت 

الان تخم گشنیز خریدم 60 هزارتومن ، 150 گرم هستمیشه هم پنج گرمی هم ده گرمی برام حساب کنید بفهمم درست ...

الان میشه 60 هزار ضربدر ۵ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ۲ هزار تومن

و همینطور ۶۰ هزار ضربدر ۱۰ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ۴ هزارتومن

اون ۰.۰۰۴ که حساب کردی واسه اینه که قیمت رو گذاشتی ۶۰، باید میذاشتی ۶۰،۰۰۰ 

الان میشه 60 هزار ضربدر ۵ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ۲ هزار تومنو همینطور ۶۰ هزار ضربدر ۱۰ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ...

مرسی ازت 😍 نجاتم دادین خخخ کلافه شده بودم خخ

خدایا شکرت 

الان میشه 60 هزار ضربدر ۵ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ۲ هزار تومنو همینطور ۶۰ هزار ضربدر ۱۰ تقسیم بر ۱۵۰ میشه ...

اینم میشه بی زحمت حساب کنید

50 گرم زنجبیل خریدم مثلا 35 هزارتومان 

دو گرمش چند میشه

خدایا شکرت