2777
2789
عنوان

دوست پسرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 76 پست
وقت و انرژی بزار ولی احساس نه خیلی دقت کن احساستو خرجش نکن که اگه یه روزی گذاشت و رفت بد جور ضررمیکن ...

خرجش کردم تموم شد

چطور ممکنه مگه بدون احساس میشه مگه رباتم

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نباید احساستو بهش بروز بدی اگهه صدبارم گفت دوست دارم عاشقتم تو یه بارم نگو دوست دارم به یه م ...

اگه رابطمون تا فرداشب رسید منم همین کارو میکنم 

ولی ذات همه مثه هم نیست اخلاق همه هم مثه هم نیست من حوصله بی توجهی رو ندارم کسی نبود من آدم حسابش کردم الان خودشو میگیره

خرجش کردم تموم شدچطور ممکنه مگه بدون احساس میشه مگه رباتم

حالا متوجه نخواهی شد موقعی گذاشت و رفت و نبود متوجه خواهی شد نمونه اش الان اگه دیر ج بده یا زنگ نزنه چه احساسی داری اون موقع این حس دائمی میشه 

نکن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حالا متوجه نخواهی شد موقعی گذاشت و رفت و نبود متوجه خواهی شد نمونه اش الان اگه دیر ج بده یا زنگ نزنه ...

دیگه کنترلش از دستم خارج شده تا حالا هیچ وقت اینجور نبودم این پسر میشه قاتل من

شدم نمیدونم چمه تمام بدنم تیک برداشته بخاطرش ده روز معده درد گرفتم حالم اصلا خوب نیست😭

کاملا میفهممت

ببین من خودمم با کسی آشنا شدم که طی با وجود اینکه می‌دونم دوسم داره و خیلی وابسته است ولی بخاطر غرورش بروز نمیده یا کم نشون میده 

منم نسبت به قبل سعی کردم خیلی خودم رو در دسترس نشون ندم 

قبلا خیلیییی اذیت میشدم ولی الان پوست کلفت شدم

انگار اینجوری بیشتر قدر میدونن 

آدما برا چیزی که دوسش دارن وقت میذارن ...

احتمالا فردا شب این موقع تاپیک کات کردنمو گذاشتم

تازه میخواستم به مامانم بگم🥲

دیگه کنترلش از دستم خارج شده تا حالا هیچ وقت اینجور نبودم این پسر میشه قاتل من

اها و الان بازی داره شروع میشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

احتمالا فردا شب این موقع تاپیک کات کردنمو گذاشتمتازه میخواستم به مامانم بگم🥲

تو میتونی دختر :) 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...