2777
2789
ممنون ک توضیح دادین میدونم پارانو چ خصوصیاتی دارن میگم رابطتون چ جوری بود چ جوری تموم کردینمنم با فر ...

تمام نکردم دوتا بچه نوجوان دارم نمیتونم تمام کنم صدمه میبینن به چشم هم خانه بهش نگاه میکنم دیگه ازش توقع ندارم 

تمام نکردم دوتا بچه نوجوان دارم نمیتونم تمام کنم صدمه میبینن به چشم هم خانه بهش نگاه میکنم دیگه ازش ...

فک کردم دوست بودین تموم کردین ان شاءالله خدا بهت صبر بده و بتونی کنار بیای یا درست بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم دوست بودین تموم کردین ان شاءالله خدا بهت صبر بده و بتونی کنار بیای یا درست بشه

نه 15 ساله دارم ادامه میدم ولی این آخرین بار بد جور داغون شدم تصمیم گرفتم خودکشی کنم اما بخاطر بچه ها نتونستم 

آدم های که منم منم دارن دیگران رو تحقیر میکنن پشت سر هم بدمیگن جلوی رو تعریف میکنن ...نقش آدم خوب برای غریبه رو بازی میکنن تو خونه پرخاشگر عصبی خسیس فحاش هستن ...آدمو عصبی میکنن به مرز جنون میرسونن ...کارشون تخریب دیگرانه بگن ما خوبیم فقط 

نه 15 ساله دارم ادامه میدم ولی این آخرین بار بد جور داغون شدم تصمیم گرفتم خودکشی کنم اما بخاطر بچه ه ...

زندگی که ب آخر نرسیده خداروشکر تصمیم اشتباه نگرفتین بچه هاتون همیشه ب شما نیاز دارن اتفاقا پدرشون اونطوری هس ب شما بیشتر نیاز دارن بعد ازدواج بچه هاتون تصمیم اساسی بگیرین 

ترکیب خودشیفته و پارانویید دیگه فاجعه است ...این آدم ها اینقدر کمبود دارن و تحقیر شدن که فقط می‌خوان نیش بزنن همه جا هم هستن تو فامیل ...سر کار ...دوست ...همسایه 

آدم به مرز جنون میرسونن هیچکس هم حرف آدمو باور نمیکنه

همش میگه من خوبم خانوادم خوبه شما بدید تخم حرومید زشتی و بی عرضه ای مادرت فلان زمان باهاش بحث کنی کامل تخریبات می‌کنه 

زندگی که ب آخر نرسیده خداروشکر تصمیم اشتباه نگرفتین بچه هاتون همیشه ب شما نیاز دارن اتفاقا پدرشون او ...

آره بهش گفتم شاید بتونی الان به زور بچه ها نگهم داری ولی اولین زمانی که بچه ها بهم نیاز نداشته باشن مثل بادکنک هلیومی که نخش از دستت ول میشه جوری رها میشم که دیگه نتونی پیدام کنی