2777
2789
یعنی چکار میکردین ؟این اگر بهش بگی بالا چشمت ابرو هست حمله می‌کنه

شاید اگه هیچ‌کاری از دستم بر نیومد از شدت ناراحتی میرم تو سکوت.... و بعدم اگه اون تو اخلاق و رفتارش صرف نظر نکنه رابطه مون پر از سردی می‌‌شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه هیچ‌کاری از دستم بر نیومد از شدت ناراحتی میرم تو سکوت.... و بعدم اگه اون تو اخلاق و رفتارش ...

قبول نداره مشکل داره فکر می‌کنه کامل ترین آدم روی زمینه

قبول نداره مشکل داره فکر می‌کنه کامل ترین آدم روی زمینه

با این وجود شاید توهم یه سری کارا براش کردی مثلا تعریف و محبت های بیش از حد یا هندونه هایی که تو موقعیت های مختلف بطور محسوس و نامحسوس دادی زیر بغلش و جاهایی که شاید حتی اونو به خودت ترجیح دادی... 

دیگه همه اینا رو هم جمع شدن شدن اینی که الان هست 

به خودت فکر کن و توهم خودتو دست بالا بگیر بی‌خیالش همینکه جو بین تون متشنج نشه دیگه بی‌خیالش

چطور بود

پارانوئید همیشه بهت شک داره و توی ذهنش در موردت داستان ها و تهمت های جنسی وحشتناکی می‌سازه و آنقدر تکرارش میکنه که واقعا باورش میشه و تو رو بدون اینکه کاری کرده باشی مقصر و خیانتکار میدونه و دقیقا مثل یه خائن باخات رفتار میکنه گاهی ساعت ها بازجوییت میکنه تا بگی که خیانت کردی. 

رابطه ت رو با دیگران حتی فامیل و خانوادت حتی پدر و مادرت قطع میکنه 

پارانوئید همیشه بهت شک داره و توی ذهنش در موردت داستان ها و تهمت های جنسی وحشتناکی می‌سازه و آنقدر ت ...

ممنون ک توضیح دادین میدونم پارانو چ خصوصیاتی دارن میگم رابطتون چ جوری بود چ جوری تموم کردین

منم با فرد شکاک تو رابطه هستم دقیقا اینطوری هس

پارانوئید همیشه بهت شک داره و توی ذهنش در موردت داستان ها و تهمت های جنسی وحشتناکی می‌سازه و آنقدر ت ...

خودشیفته این خصوصیات رو داره بعلاوه اینکه مدام میزنه تو سر آدم پول و شغل و شادی و هر چی داشته باشی میگیره حتی خانواده و دوست رو باهات دشمن می‌کنه ...اینا درمان نمیشن