2777
2789

قبل ازدواج همه فکر میکنن طرف باید خوشگل باشه یا شغل خوب داشته باشه ...ولی هیچکس نمیگه مغزش مریض نباشه ...خودشیفته ها خانواده روانی تر از خودشون دارن ...اوایل اینقدر خوب هستن باورت نمیشه اینا هیولا باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهش گفتم شاید بتونی الان به زور بچه ها نگهم داری ولی اولین زمانی که بچه ها بهم نیاز نداشته باشن ...

خب از الان اگه شغل ندارین بفکر پس انداز اینا باشین ک بتونین مستقل زندگی کنین بهشم نگید قصد جدایی دارین حالا خدارو چ دیدی شاید بهتر شدن تا اونموقع

منم منم دارن ...می‌خوان تو مرکز توجه باشن ...از همه توقع احترام دارن ...اگر کسی ازشون موفق تر باشه حسادت میکنن براش نقشه میکشن بدگویی میکنن ازش ...فحاش هستن بددهن ..خسیس ...برای غریبه ها فرشته میشه تا گولشون بزنه

خودشیفته رو نمی‌تونی سیر کنی.

دنبال تحسینه، دنبال هیجانه،نه تعهّد!

پس اگه موندی کنارش، خیانت نباید برات شوک کننده باشه…

انتخاب با توئه — کنار آینه‌ای زندگی کنی که فقط خودش رو میبینه، یا کنار آدمی که تو رو هم میبینه!

خودشیفته کاری میکنه دایره

ی دوستات قطع بشه، باغیرتی بازی یاهمون هوچی گری  نمیذاره دیگه سرکار بری ،باشگاه بری، هزینه ارایشگاه رونمیده،به خودش  وابسته شدیدت میکنه،

لهت میکنه به معنای واقعی ،

حتی خیانت میکنه واینطوریه که اعتمادبنفست شدیدا صفر میشه.. تا ناراحت بشی میگه چون دوستت داره روت حساسه، ولی همه این حرفها فریبه تو فقط طعمه خوبی براش هستی تا داغونت کنه و لذت ببره بعد افسرده رهات کنه

زندگی با خودشیفته از دور برای فامیل قشنگه و فکر میکنن چقدر خوش شانس و خوشبختی ولی از درون اینجوریه که فحش میده تحقیرت میکنه طوری ک روز وشبت سیاهه و  گریه😔

هر توهینی هم دلش بخواد به خودتو خانواده  ات می‌کنه ، بعدمیره پشت سرت این طرف و اونطرف ،حرف میزنه آبروتو می‌بره و خودشو مظلوم و قربانی نشون میده و تو رو مقصر نشون میده

خودشیفته منم منمش زیاده فقط میخواد بگه من درست میگم

مثلا داری نظرتو میگی میپره وسط حرفت که حرف خودشو بزنه .فکر می‌کنه تو همه چیز ، متخصص و صاحب نظر هست و از همه بهتر می‌دونه ،تو رو خراب  می‌کنه و حرفها ی تو رو مسخره می‌کنه.

هر گندی خودش بزنه نمیبینه ولی کافیه یه نفر کوچیک ترین اشتباهی بکنه!سریع به روش میاره و سرزنشش می‌کنه .

همیشه سعی میکنه بقیه رو مقصر نشون بده مثلا دلش درد بگیره ،میگه غذای تو بد بوده!!!!