2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش بی بی میل داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 35043 بازدید | 63 پست
چند گرفتی عزیزم تا ثیرداشت؟؟چقدراضاف کرد

۳۵ تومن من دخترم خیلی بدغذاس درواقع بگم ک نمیخوره هیچی ولی در عرض س ماه نزدیک ب یک کیلو اضاف کرد ن ک بگم همش مال بی بی میل بوده ها نه ولی تاثیرداره خیلی چون مقویه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۳ سالشه لاغره چی بهش بدم یکم تپلی بشه؟؟ تودوخدا هر کی میدونه بگه🙏🙏

عزیزم قد و وزن دخترت چقدره؟ من دخترم هم قدش کوتاهه و هم وزنش کمه، دکترش گفت پودر کیدی ویت یا بی بی میل هر روز ۴ قاشق غذا خوری داخل بستنی یا دنت بریزم بخوره عصرها و یکسری مولتی ویتامین های خاص برا رشد قدی و وزنی، دخترم دو سالشه، برا رشد قدی هم به صورت طبیعی خرما و شیر پرچرب و جوانه گندم و جودوسر یک قاشق کوچک هر روز و تخم بلدرچین یا تخم مرغ معمولی روزی یک عدد گفت بدم، من خودم هر روز موز میدم، بچه ام اهل غذا نیست

عزیزم قد و وزن دخترت چقدره؟ من دخترم هم قدش کوتاهه و هم وزنش کمه، دکترش گفت پودر کیدی ویت یا بی بی م ...

سلام عزیزم به دخترگلتون بی بی میل دادید؟تپل شد؟ چند قوطی دادید؟ برا افزایش قد چه مکملی دادید؟تاثیر داشت؟

سلام عزیزم به دخترگلتون بی بی میل دادید؟تپل شد؟ چند قوطی دادید؟ برا افزایش قد چه مکملی دادید؟تاثیر د ...

سلام گلم، الان پودر کیدویت میدم، من بچه ام چون غذا نمیخوره با این پودر فقط وزنش ثابت مونده حتی چند ماهی وزن اضافه نکرده دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم بالای ۶ قوطی دادم، شاید اگه نمیخورد شدید وزن کم می‌کرد، دهانش کلا قفل هست، برای قدش شربت آرژیتال میدم و منیزیوم فلورادیکس و قطره ویتامین دی و شربت امگا، رشد تقریبا نرمالی داره ولی از هم سناش خیلی کوتاهتره، الان دو سال و یکماهش هست ولی قد ایستادش تقریبا ۸۴ سانت و وزن ۹۴۰۰، شما شرایط بچتون چطوره، سن و قد و وزن و تغذیه و ... و چیا دارو میدین؟

سلام گلم، الان پودر کیدویت میدم، من بچه ام چون غذا نمیخوره با این پودر فقط وزنش ثابت مونده حتی چند م ...

سلام گلم من دخترم ۲۰ ماهشه ده کیلو هشتصد وزنش ،قدشو نمیدونم اول اینو بگم که مولتی ویتامین سانستول زینک پلاس قبلا دادم خوب بود  ولی الان شربت زینک پلاس ،قطره ویتامین دی ،آهن لیپوزوفر و مولتی ویتامین پدیا بست 

خدارو شکر غذا خوردنش خیلی خوب شده ولی وزن گیریش کُنده 

پودر پاتیرا دو قوطی بهش دادم حدود ۶۰۰ گرم وزن اضافه کرد الان دارم قوطی سومو میدم ولی میخوام بعد از این بی بی میل بگیرم 

سلام خانمی خوب بود بچتون وزن گرفت؟

سلام عزیزم خوبی...روزی که اینونوشتم خیلی درمونده بودم الان ولی اگاه شدم وبالغ😂بهترین کاراینه که بیخیال بشی هرچی بیشترگیربده بیشترپشت سربچه بری واسراربه خوردن کنی اون بخاطراین توجه ای که میشه کمترمیخوره وبیشترنازمیاد...الان۴سالشه ۱۱/۵هست وزنش کمه یخورده ولی راضی هستم دیگه اینقدر توجهم رو وزنش نیست همین که سالمه وباهوش خداروشکر و چندوقته که گیرنمیدم خیلی بهترشده بیشترغذامیخوره خودش میادمیگه گرسنمه شربت مولتی ویتامین سانستول هم بهش میدم...همه اینارونوشتم که بهت بگم اگه دغدغت مثل اونروزهای من وزن بچتونه بهترین کاراینه بیخیال بشی میبینی که چقدربهترمیشه غذاخوردنش...سیب زمینی اب پز.تخم مرغ ماکارونی.عصاره گوشت حلیم گندم و...خیلی مقوی و وزن دهندست

سلام خانمی خوب بود بچتون وزن گرفت؟

دوست داشتی بی بی میل یا گین اپ براش بگیر اونم من اون موقع استفاده کردم خیلی خوب بود وجواب داد..ولی بهترین کارکنارتمام مکمل هااینه این دغدغه فکری روبزاری کنارومیبینی چقدر کوچولوت بهترغذامیخوره

عزیزم پس فایده نداشت اون شیر براش؟ 

چرا خدایی وزن اضافه کرد وازاستپ وزنی دراومدخوب بود ولی خودش نخورد بازدکترگین اپ نوشت که طعم های مختلف داشت اونم خوردو نخوردخودش دیگه اگه میخورد خیلی بهتروزن میگرفت ولی خب نخوردخودش

دوست داشتی بی بی میل یا گین اپ براش بگیر اونم من اون موقع استفاده کردم خیلی خوب بود وجواب داد..ولی ب ...

ممنون عزیزم منم امروز براش گرفتم آخه دخترم ضعیف بود دیوانه کرد تقریبا الان ۹ سالشه خوب شده ولی پسرم ۱۵ ماهس اونم دقیقاااا همونقدر ضعیفه . بیشتر به ۷اطر این اصرار دارم چون لاغری زود زود مریض میشن