به_لطافت_گلبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 4061 عنوان امروز رفتیم رستوران با دختره سه ماهم بعد 108 بازدید | 8 پست دخترم سه ماهشه رفتیم رستوران موزیک با صدای بلند گذاشته بودن،تقریبا یک ساعت یا یک ساعتو نیم اونجا بودیم.بچم گریه کرد اومدیم خونه.الان هر کاری میکنم نمیخوابد با اینکه چشماش قرمز شده از بیخوابیبنظرتون تاثیر منفی داشته؟خطرناکه؟ سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷 دیروز | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 گوش درد شده دستمال رو به کم گرم کن بزار رو گوشش یا اگه دکتر اجازه میده قطره استامینوفن بهش بده من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
atomi عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1116 نه چیزی نیست چون عادت نداشته کمی اذیت شده براش بالای بخون اتاق رو تاریک کن و بزار ارامش بگیره و اینکه دستمال گرم هم بزاری روی گوشش خوبه کاربر قدیمی 🌹🌱
به_لطافت_گلبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 4061 گوش درد شده دستمال رو به کم گرم کن بزار رو گوشش یا اگه دکتر اجازه میده قطره استامینوفن بهش بده آخه هیچ علائمی الان ندارهفقط همینطوری زل زده به سقفچشماشم قرمزه از بیخوابی سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 11022 من شنیدم بچه تا زیر دوسال در جنین فضایی نباشه خیلی بهترهحالا شما یه صدقه بذار کنار شاید چشم خورده اسپند دود بده
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 آخه هیچ علائمی الان ندارهفقط همینطوری زل زده به سقفچشماشم قرمزه از بیخوابی عه فکر کردم گریه می کنه پس احتمالا هیجان محیط زیاد بوده بزار رو پات یه کم تکون بده اگه پستونکی هست پستونکش رو بزار دهنش یه پارچه یا نازک رو چشمش بکش از روی سر من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
شیکاگو عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 6103 آخه هیچ علائمی الان ندارهفقط همینطوری زل زده به سقفچشماشم قرمزه از بیخوابی قرآن بزار واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 20951 آخه هیچ علائمی الان ندارهفقط همینطوری زل زده به سقفچشماشم قرمزه از بیخوابی دلش موسیقی و رقص میخواد بد عادت شد دختره دیگه دخترا قرتی ان🥰😄😄