2777
2789
عنوان

خانما شدیدا ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چجوری ؟

ببینین من یه راهکار کلی دادم و البته احساس کردم که  شما از عهده اش بر میاین 

منتها اینجا جای توضیح دادن جزئیات کار نیس 

در مورد روابط عمومی و اجتماعی مطالعه کنین و تا زمانی که مطالعاتتون تکمیل بشه ایشون رو آزاد بزارین هر کاری میخواد بکنه و شما در صدد تلافی یا مقابله کردن نباشین فقط سعی کنین محرکهای رفتاراشون رو شناسایی کنین 

کتاب آئین دوستیابی و راههای نفوذ در انسانها رو مطالعه کنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببینین من یه راهکار کلی دادم و البته احساس کردم که شما از عهده اش بر میاین منتها اینجا جای توضیح دا ...

اوکی ممنون از توضیحات مفیدتون گلم 🙏🌺

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
همیشه وقتی ازبیرون میاد سلام بده ولی دیگه باهاش حرف نزن هرچی پرسید کوتاه جواب بده غذات همیشه آماده ب ...

بله 

با این کارا مرد ازت دور و دورتر میشه

تا جاییکه شاید به خودش اجازه بده خیانت کنه

فکر میکنی مردا چرا خائن میشن

اینا راهکار خوبی نیست

درحد خوشبینانه ترش میشه طلاق عاطفی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن 

دوستم در آستانه ی طلاق بود که میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری داره شرکت کن خیلیا نتیجه گر ...

اون راه کارام زیاد جواب نبود

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
بله با این کارا مرد ازت دور و دورتر میشهتا جاییکه شاید به خودش اجازه بده خیانت کنهفکر میکنی مردا چرا ...

اسی خودش راه حل کم محلی خواسته اونم فقط واسه یه ماه منم جوابشو دادم اول سوالشو بخون