2777
2789
عنوان

ایا دلایلم برای طلاق منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 103 پست
اره بابا این شلوارشو نمیتونه بکشه بالا بچه میتونه بزرگ کنه بچه هارو میده پول و خونه ماشین نداره یعنی ...

منم یکی مثل توام خسته ی خسته در ظاهر همه چیز خوبه و خیلی دوستم داره ولی...

الان یه بار معایب و حسن هاش رو نوشتم اونقدر معایبش تو ذهن پر رنگ شده که هر چی از معایبش می نوشتم تمام نمی شد

ولی بعد از ۱۶ و ۱۷ سال زندگی مجبور به ادامه دادنم بخاطر دخترام که هیچ جا مثل خونه پدرشون آرامش و آسایش و امنیت ندارن

اره عاشق که هیچ دوستمم نداره انگار من باب میلش نیستم هیچیم نمیپسنده همچین حسی دارم خودش که اصلا حرف ...

متأسفم عزیزم ، شما لایق عشق و محبت هستی و این آدم نمیتونه، اگه فکر میکنی بعد طلاق میتونی زندگی مناسبی داشته باشی خودتو نجات بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی مثل توام خسته ی خسته در ظاهر همه چیز خوبه و خیلی دوستم داره ولی...الان یه بار معایب و حسن ها ...

چه کنم خواهر زنانگی دیگه نمونده برام مگه ادم بدون دوت داشتن زنده میمونه 

فدات عزیزم والا روح زنانگیرو در من کشته جوری که بارها تو دانشگاه متهم شدم به فمینیسمی میگفتن تو از ه ...

حق داری میفهممت منمازدواج دومم کلا روانم بهم ریخته دوتاادم شبیه هم 

🕊✨🤲🏻

اره ۲٨سالمه .هیچی نداره حتی ماشین زیر پاش به اسم برادرشه احساس میکنم خانوادش میدونن یکم شیرین میزنه ...

سهم پدری رو زمانی که پدر مادر فوت کنن میدن شما چقدر منو یاد هیچی ندار میندازی شیرین عقل هم خودتی

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

سهم پدری رو زمانی که پدر مادر فوت کنن میدن شما چقدر منو یاد هیچی ندار میندازی شیرین عقل هم خودتی

برو بابا چیزی نمیدونی دهنتو ببندی بهت نمیگن لالی ننش قبل از مرگش به اون یکی ها داده به این نه لابد یه چیز میدونه