2777
2789
عنوان

ایا دلایلم برای طلاق منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 103 پست

ب هیچ عنوان نمیخوام قضاوت کنم فقط، میخوام زندگی خودم بهت بگم ک اگرراه داره بامشاورحرف بزنی همه راها روبری بعد ب جدایی فکرکنی 

شوهرمن هروز ازم تعریف میکرد قربون صدقه محبت رابطه جنسی عالی ولــــــی بشدت بی مسئولیت رفیقرباز اعتیاد بی تعهد ظاهرش عالی ولی بی پول عصبی دهن بین خییلی شدیددد تلاش کردم برای زندگیمون الانم درگیردادگاهیم وازدواج دوممون راهی ک باعشق و قلبم رفتم موندم چطورالان برگردم وداعونم توروخدا همه راها رو امتحان کن اگرنشد بعدجداشو چون اون بیرون خبری نیس ببین میشه درسش کرد روش کارکرد نشد بعد طلاق بگیر مستقل زندگی کن

🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم منم منوهیچ جانبرده گرچه ما۳سال عقدیم گفتم فعلا عقدیم عب نداره ولی خب فقط زیری سقف نرفتیم اونم دهن بین طوری ک دیگران هرچی میگفتن انجام میداد عزیزدلم بشین فکرکن طلاق برات خوبه یاموندن درکت میکنم رابطه جنسی خییلی مهم ولی من بااینکه ازنظرجنسی مشکلی نداشتیم حس سواستفاده داشتم هروقت میخواست بایدمیبودم ب نیازای عاطفی وروانیم توجه نمیکرد نمیزاشت دردامو بگم تاحرف میزدم میگفت غرمیزنی اخلاق نداری انتظارداره باهمه چی کناربیام منوداغون کرد

🕊✨🤲🏻

دخترا رو بهت میده؟مهریه میده خونه جدا بگیری؟

اره بابا این شلوارشو نمیتونه بکشه بالا بچه میتونه بزرگ کنه بچه هارو میده پول و خونه ماشین نداره یعنی ماشین زیر پامون به اسم برادر شوهرمه خانوادش انگار میدونستن گاگوله یک روز کارمون به جدایی میرسه هیچی بهش ندادن خودشم عرضه نداشت ریسک کنه چیزی بدست بیاره تو این ده سال

ب هیچ عنوان نمیخوام قضاوت کنم فقط، میخوام زندگی خودم بهت بگم ک اگرراه داره بامشاورحرف بزنی همه راها ...

بزار جدا بشه  حتما اینم خوشبختی تو طلاق میبینه بزار تجربه کنه خدایی قربون مادرم برم با وجود این همه مشکل نگذاشت بره تحمل صبر کرد خدا را شکر خوشبختی من در سایه پدر مادرم هست

بزار جدا بشه حتما اینم خوشبختی تو طلاق میبینه بزار تجربه کنه خدایی قربون مادرم برم با وجود این همه ...

عزیزم خودش بایدتصمیم بگیره من نمیتونم نسخه بپیچم بمونه یابره فقط گفتم همه راهارو بره بعد تصمیم بگیره، گاهی طلاق بدنیس ولی بایدببینی میتونی ازپس خودت بربیای بعدطلاق

🕊✨🤲🏻

عزیزم خودش بایدتصمیم بگیره من نمیتونم نسخه بپیچم بمونه یابره فقط گفتم همه راهارو بره بعد تصمیم بگیره ...

اره به نظرم باید خودمو اماده کنم برای یک مادر مجرد بودن

بزار جدا بشه حتما اینم خوشبختی تو طلاق میبینه بزار تجربه کنه خدایی قربون مادرم برم با وجود این همه ...

من خودم ب مشکل خوردم کاری ب تاپیک دوستمون ندارم ولی هنوز نتونستم دل بکنم موندم چکارکنم 

🕊✨🤲🏻

اره به نظرم باید خودمو اماده کنم برای یک مادر مجرد بودن

پس قوی باش عزیزم باید مستقل باشی سرکاربری ازپس هزینه هابربیای وگول کسیو نخوری چون بعدطلاق خییلی نیاز ب همدم داره ادم من ک نتونستم تصمیم قطعی بگیرم ولی امیدوارم برای توبهترین ها رقم بخوره

🕊✨🤲🏻

پس قوی باش عزیزم باید مستقل باشی سرکاربری ازپس هزینه هابربیای وگول کسیو نخوری چون بعدطلاق خییلی نیاز ...

فدات عزیزم والا روح زنانگیرو در من کشته جوری که بارها تو دانشگاه متهم شدم به فمینیسمی میگفتن تو از هرچی مرده بدت میاد حتما روحیات فمینیسمی داری با خودم میگفتم نه مرد تو زندگیم ندیدم