2777
2789

بچه هامن شوهرم خواهراشو همه جامیبره هرکاربگن انجام میده ب حرفشون گوش میده ولی بامن اصلااینطورنیست

خیلی دلم گرفته بخدا همه جامیبردشون کباب درست میکنه براشون و... برامن هیچوقت این کاراروانجام نمیده چیزی بخام فقط دادمیزنه کتک میزنه پول بزور میده چیزی بخام زجرم میده تابخره نمیذاره کارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر ندارم

ولی داداشم مثل شوهر شما بود وابسته و همیشه سر کوچکترین چیزا نظر منو و مامانمو میپرسید اول

اینجا باید خانواده شعور داشته باشه من که فرار کردم مامانمم دعوا راه انداخت که زن گرفتی برو بچسب به اون نه من 

زنداداشمم یکم دعوا راه انداخت 

داداشم اوک شد

لایک نکن خواهر منننن  

همسر من که نه... ولی شوهر خواهرم اینطوریه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

طبیعی نیست ! تک پسر ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خواهرشوهر ندارمولی داداشم مثل شوهر شما بود وابسته و همیشه سر کوچکترین چیزا نظر منو و مامانمو میپرسید ...

خداروشکرخانواده شمالااقل فهمیده بودید خونواده شوهرم خیلی میخان جذبش کنن خوشحال میشن ازکاراش

خیلی تنهام۵صب میاد دوساعتی میادمیخابه میرهخیلی دلم گرفته خیلی تنهام نشستم دارم گریه میکنم😭

یعنی چی کلا دو ساعت خونس؟

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
یعنی چی کلا دو ساعت خونس؟

دارم میگم باخانوادش زندگی میکنیم خب همش اونجاس فقط یک اتاق داریم همون موقع خابش میاد پنج شش صب گاهی هیچ نمیاد اصلابهم توجه نمیکنه جایی نمیبردم اصلانمیبینمش خسته شدم