2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دیکتاتور

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 38 پست
جدا شدن با بچه ها واقعا سخت مگر زن شاغل باشه و دستش تو جیب خودش باشه من تنها کاری ک میتونم بکنم این ...

تو زندگیت نباید متکی به هیچ آدمی باشی. از آدما کمک بگیر ولی متکی به کسی نباش که اگه رفت ، زمین بخوری. 

معمولا به اونجا نمی‌کشه و خونواده هام وارد بشن بعیده ادامه بده. مگه اینکه دیگه واقعا روانی باشه و اهل کتک زدن. که آدم اینجوری ، زندگی کردن باهاش خیلی سخت تر از ترک کردنشه. 

من با شوهرم جدی حرف زدم گفتم بچه ها دارن افسرده میشن الان بهترشده

شوهر من بهتر نمیشه چون قبول نداره مشکل داره 

چون ب نظرش من مشکل دارم 

من روانی ام 

و من اخلاق ندارم 

واقعیتش الان اخلاق هم ندارم صبر هم ندارم 

اینهمه فشار کم نیست 

از خدا معجزه میخام 

فکر کن شب ها روز بشن و روز ها شب با دوتا پسر بچه فوق شیطون که هر دقیقه یک بهانه دارن 

درس یاد بده خونه جمع کن 

حرف نزن چیزی نخواه چیزی نکو 

برنامه ای نداشته باش 

برنامه فقط رضایت همسر و رسیدگی ب بچه ها خودت و حذف کن 

من از وقتی بیست سالم بوده تا الان ک سی سالم فراموش شدم 

فراموش شدم چون ازدواج کردم 

و فکر نمیمردم ازدواج یعنی خودم و بذارم دم در و بیام خونه همسر روح و روانم و بذارم و جسمم و بردارم و بیام داخل 

فک و فامیلش افتضاح نفهم حسود 

بیشعور …اونم هیچکی در همسایگیت نباشه جز اینها 

آدم خسته میشه رد میده 

حرف می‌زنی میکه همه ی زن‌ها همینن زندگی همه همین 

من ک میدونم نیست من ک خبر دارم نیست 

زندگی هیچکی اینقدر تحفه نیست 

درد فقط اونجا ک این مرد اگر دشمنت هم باشه بس ک تنهایی بس ک بی پناهی بس ک کسی و نمیبینی آخر کار بهش پناه میاری 

آخر کار مناظری همین دیوونه ی روانی از در بیاد داخل بلکه ی آدم دیگه ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیت نباید متکی به هیچ آدمی باشی. از آدما کمک بگیر ولی متکی به کسی نباش که اگه رفت ، زمین بخوری ...

تو زندگی من هیچ آدمی نیست که ازش کمک بخوام 

هرچی آدم دور و اطرافم دیدم منتظر بوده من کمکش کنم 

کارگر آوردم انتظار داشته کل زندگیش و ساپورت کنم 

یک ادم هم نتونستم حفظ کنم 

یک اپم هم نتونستم نگه دارم 

هیچکی ام کمکم نکرده فقط انتظار داشتن 

متکی ب کسی نبودم اما از تنهایی خسته شدم 

تو زندگی من هیچ آدمی نیست که ازش کمک بخوام هرچی آدم دور و اطرافم دیدم منتظر بوده من کمکش کنم کارگر آ ...

تا حالا دیدی کسی با یه نفر همسن باباش ازدواج کنه و خوشبخت باشه؟ من واقعا راه حلی برا اونایی که با همسن باباشون ازدواج میکنن به ذهنم نمیاد. همیشه هم گفتم و میگم این کار غلطه.

تا حالا دیدی کسی با یه نفر همسن باباش ازدواج کنه و خوشبخت باشه؟ من واقعا راه حلی برا اونایی که با هم ...

😒

آدم گاهی فکر میکنه طرف سنش زیاد قدر دان تر میشه 

کلا الان شوهر خوب نیست 

شوهر زیغد ولی شوهر خوب پیدا نمیشه

تا حالا دیدی کسی با یه نفر همسن باباش ازدواج کنه و خوشبخت باشه؟ من واقعا راه حلی برا اونایی که با هم ...

واقعیتش دیدم 

پسر عموم تا چهل سالگی مجرد بود 

سه سال پیش ازدواج کرد 

خانمش دو سال از من کوچکتر 

کارو بیزینس خودش و داره و همسرش هم پشتش 

کلا مردهای مجرد نمیان زن سن بالا نمیگیرن 

حداقل تو ایران 

حداقل تو شهرستان ها 

😒آدم گاهی فکر میکنه طرف سنش زیاد قدر دان تر میشه کلا الان شوهر خوب نیست شوهر زیغد ولی شوهر خوب پیدا ...

نه عزیزم قدردانی ربطی به سن نداره اتفاقا هرچی کم سن تر و سنش نزدیک تر به خودت باشه، بیشتر درکت میکنه‌.

واقعیتش دیدم پسر عموم تا چهل سالگی مجرد بود سه سال پیش ازدواج کرد خانمش دو سال از من کوچکتر کارو بیز ...

یعنی گفته راضیه؟ 

... نصف زندگی، هیجانه که با آدم سن بالا اصلا پیش نمیاد.

به نظرم دخترایی که به خاطر پول و ثبات مالی با مردای سن بالا ازدواج میکنن آخرش پشیمون میشن و ضرر میکنن. اگه با یکی همسن خودشون ازدواج کنن میتونن زندگی رو با هم بسازن. درسته که شرایط اقتصادی بد شده ولی نه دیگه در این حد که کسی بره با مرد سن بالا. الان دختر و پسر برن سر کار، تو چن سال میتونن زندگیشون رو جمع و جور کنن