2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست پسرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 49 پست
استینش رو کشیده به دماغش می‌خنده 😭الان شوهرم بیاد کلی باهام دعوا میکنه

خب بچش دیگه مرض می‌ریزه

دستمال بده همراهش

اگر بازم تکرار کرد بی محلی کن

من داداشم خیلی وضعش بدتره 

۱۵ سالشه تو خونه عربده میزنه میشینه با دستش خستم شلوارشو پاره می‌کنه با اون می‌ره مدرسه اصلا ببین یه دیوانه به تمام معنا همش درحال بددهنی و دعوا و داد و بیداد هست 

دیگه هیچکس حریفش نیست به حرف هیچکس گوش نمی‌ده خب آدم چیکار. کنه ؟ چقدر بچه رو بزنه ؟ تا خودش عاقل نشه فایده نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچش دیگه مرض می‌ریزهدستمال بده همراهشاگر بازم تکرار کرد بی محلی کنمن داداشم خیلی وضعش بدتره ۱۵ سا ...

میدم بخدا میدم منم صبری دارم کاش مادر نمی‌شدم چرا باید بچه می آوردم عذاب وجدان دارم الان

من خیلی کم میزنمش امروز یک بار بخاطر درسش از خونه بیرونش کردم ننوشته الآنم که اینجوری

بببن دختر منم خیلی اذیتم میکنه ۱۲ سالشه ولی بی‌نظمه و اصلا اهل درس خوندن نیست 

میدونم فشار روته اما همیشه که اینجوری نمیمونن 

تو میتونی اونقدررر خودتو درگیرش کنی که روانت نابود بشع میتونی ارامشت رو حفظ کنی نفس عمیق بکشی و بپذیری که پسر عزیزت شیطونه ‌.انشاالله همیشه سلامت باشه زیر سایه شما

میگذره عزیزم 

ببین اگه درس نمی‌خونه که حتما علاقه ای به درس نداره ،کج دار مریز باهاش راه بیا از یه سنی به بعد بزار فنی یاد بگیره میشه یه پا آینده دار.....بعدشم اون آستین اینا هم بچه س،صحبت کن باهاش،بزرگ میشه اینم یه خاطره میشه براش،سخت نگیر طفلی رو

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

میدم بخدا میدم منم صبری دارم کاش مادر نمی‌شدم چرا باید بچه می آوردم عذاب وجدان دارم الان

اشکال ندارع عزیزم میفهمم پسر منم خیلی اذیت می‌کنه

حالا شامش رو بده برو نازش کن با چاخان و مهربونی صحبت کن باهاش و ببرش نازش کن بخوابه تا همسرت نیومده

بببن دختر منم خیلی اذیتم میکنه ۱۲ سالشه ولی بی‌نظمه و اصلا اهل درس خوندن نیست میدونم فشار روته اما ه ...

خانومشون روم فشار میاره مدام میگه پیگیری خب وقتی نمی‌خونه چکار کنم من مادرم معلم نیستم حرفم گوش نمیده

ببین اگه درس نمی‌خونه که حتما علاقه ای به درس نداره ،کج دار مریز باهاش راه بیا از یه سنی به بعد بزار ...

من دارم میفرستمش کلاس تکواندو اونجا هم مورد داره کار نمیکنه دیگه دارم خفه میشم 

اشکال ندارع عزیزم میفهمم پسر منم خیلی اذیت می‌کنهحالا شامش رو بده برو نازش کن با چاخان و مهربونی صحب ...

میخام pmsبشم اصلا حالم خوب نیست چند روزه عصبیم😭😭کاش تو این مدت می‌تونستم تنها باشم

من دارم میفرستمش کلاس تکواندو اونجا هم مورد داره کار نمیکنه دیگه دارم خفه میشم

بزار یه کم بزرگتر بشه خودش می‌ره دنبال علاقش،بهش عشق بده ،مدام بهش بگو چقدر دوسش داری و مهمه برات،درست میشه عزیزم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

خانومشون روم فشار میاره مدام میگه پیگیری خب وقتی نمی‌خونه چکار کنم من مادرم معلم نیستم حرفم گوش نمید ...

مدرسه وظیفشع در این زمینه اطلاع بده 

اگه برات مقدوره خودت کمی کمکش کن اگه بهت فشار میاد و از لحاظ عصبی اذیت میشی براش معلم خصوصی یا کتاب کمک آموزشی بگیر 

دیگع همیشه یه راهی وجود داره

حتی میتونی از همون معلمش بخوای که اگه براش مقدوره برا پسرت چند ساعت خصوصی توی مدرسه یا خونه درس کار کنه بگو باپرداخت هزینه

میخام pmsبشم اصلا حالم خوب نیست چند روزه عصبیم😭😭کاش تو این مدت می‌تونستم تنها باشم

آهان عزیزم حق داری خب 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی این پریودی اصلا وحشتناکه آدمو داغون می‌کنه اعصاب به شدت خراب می‌کنه 

مدرسه وظیفشع در این زمینه اطلاع بده اگه برات مقدوره خودت کمی کمکش کن اگه بهت فشار میاد و از لحاظ عصب ...

حرفامو گوش بده باهاش کار میکنم بچمه اما عصبی شدم زدم دماغش قاش شده یکم 

آهان عزیزم حق داری خب 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی این پریودی اصلا وحشتناکه آدمو داغون می‌کنه اعصاب به ...

چه حقی دارم زدم بدبختو ناقص کردم چرا خدا به آدمای بی لیاقت بچه میده