2777
2789
عنوان

وقت تنهایی چیکار میکنی

800 بازدید | 84 پست

فکر کن شهر غریب باشی یک نفر هم کنارت نباشه

صمیمی ترین رفیقت هم دیگه نشه با هم در ارتباط بمونید🙂

اینقدم پول نداشته باشی که بری خوش گذرونی سینما یا کاری بکنی

فیلم و درس هم ببینی و بخونی 

دلت بگیره چیکار میکنی اصلا با کی حرف میزنی(من قدرت دوستیابیم خیلی ضعیفه نمیتونم ارتباط بگیرم)پس نگید تلاش کن دوست پیدا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا حرف میزنم اهنگ گوش میدم با خواهرم حرف میزنم میرقصم میرم تو گوشی یا میرم بیرون

من کسی نیست باهاش حرف بزنم

بقیه کارا هم میکنم ولی یوقتایی عمیقا غمگین میشم از نبودن هیچکی

نقاشی بکش ، یه ساز یادبگیر اگه داری موسیقی گوش کن ، گیاه بیار نگه دار آشپزی کن ، گلدوزی های فانتزی ی ...

عزیزم هرچی که گفتی پول میخواد

اصلا روم نمیشه به خونوادم بگم پول بفرستین تو این وضعیت اقتصادی 

وگرنه یه خرید میرفتم یا سینما

من کسی نیست باهاش حرف بزنمبقیه کارا هم میکنم ولی یوقتایی عمیقا غمگین میشم از نبودن هیچکی

منم موقعه هایی که کسی نباشه حرفامو بشنوه با خدا حرف میزنم خیلی آروم میشم کتاب خوندن هم خیلی خوبه

عزیزم هرچی که گفتی پول میخواداصلا روم نمیشه به خونوادم بگم پول بفرستین تو این وضعیت اقتصادی وگرنه یه ...

اشپری که هزینه نداره 

همون گوجه و برنج رو خلاقانه درست کن 

اهنگ گوش کردن 

به مداد و کاغذ آچار بیار چرت و پرت بکش 

هرچند منم درکت میکنم خودم هم مثل توام 

در طول روز مشکلی ندارم ولی بعضی اوقات غم عجیبی یهو ته گلوم هجوم میاره ...

دانشجویی؟ خوابگاه؟