هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
پس درسته... كه اينطور...ببخشيد احساس نميكنيد علائم من برعكسه؟ممكنه از گربه كرمك بگيرم؟
نه عزیزم کرمک کاملا اتواینفکشن هست و میزبانش فقط انسانه احتمالا بچه کوچیک ندارید که مهد کودک اینا بره چون اونا خیلی میگیرن
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اخرين كاري كه كرده بودم سبزي نشسته خوردم.... يعني مال همونه؟؟حالا ببخشيد واي حس ميكنم مزاحمتون شد ...
سبزی نشسته کرم اش فاسیولا هست که داروش هم تری کلا بندازول هستش
نه خواهش میکنم عزیزم راحت باش
ببین گربه ها سگ ها حلزون ها حتی ماهی و اینا میزبان انگل هستن ولی مثلا گربه ها و سگ ها باید به مدفوع شون دست زد و بعد زد به دهن اینجوری آدم مبتلا میشه ولی کرمک از گربه منتقل نمیشه
سبزی نشسته کرم اش فاسیولا هست که داروش هم تری کلا بندازول هستش نه خواهش میکنم عزیزم راحت باش ببین گ ...
اهاا بله درستههه ممنونم عزيزم كه وقت گذاشتي و انقدر دقيق و با حوصله برام توضيح دادي خيلي مهربوني اولين كسي هستي كه تو ني ني سايت انقدر باهام مهربونه.. خدا خيرت بده ان شالله هميشه سالم و تندرست باشي و به هر خواسته اي كه داري برسي مهربوون..;)
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴