2777
2789
عنوان

بیاین عکس 📸🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 57 پست
نه به خوشگلي شماااا واااي من يه مشكلي دارم البته روم نميشه بگمش هعي از بس به هركي هم گفتم فقط سرسري ...

چه مشکلی ؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی ؟

ببخشيد من فكر ميكنم انگل گرفتم چند مدت قبل از تو باغچه حياطمون سبزي نشسته خوردم...

ببخشيد شما تاحالا اطرافتون كسي بوده اينجوري شده باشه علائمش چيه؟ مثلا ممكنه كرم ها تا 30 سانت هم رشد كنن؟ توي گوگل زدم نوشته ميتونن تا يك متر هم رشد كنن كرم هاي روده اي 

استرس دارم الان عفونت هم گرفتم لگنم درد ميكنه هرچي قرص خوردم خوب نميشم يبوست خيلي شديد و نفخ هم دارم 

ببخشيد من فكر ميكنم انگل گرفتم چند مدت قبل از تو باغچه حياطمون سبزي نشسته خوردم...ببخشيد شما تاحالا ...

عزیزم باید آزمایش بدی ولی شاید انگل باشه حالا میتونه فاسیولا باشه یا انگل های دیگه من دارو میشناسم ولی نمیتونم خودسر بهتون معرفی کنم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عزیزم باید آزمایش بدی ولی شاید انگل باشه حالا میتونه فاسیولا باشه یا انگل های دیگه من دارو میشناسم و ...

اشكال نداره بگيد هرچي ميدونيد

ميگم كرم اسكاريس و اينا گربه داره ؟ يعني توي مدفوعش هست؟

اگه مثلا با گربه ارتباط داشته باشيم ميگيريم؟

اشكال نداره بگيد هرچي ميدونيدميگم كرم اسكاريس و اينا گربه داره ؟ يعني توي مدفوعش هست؟اگه مثلا با گرب ...

باید به مدفوع گربه دست زده باشید بعدش هم دست رو زده باشید به دهن اینجوری بوده ؟! 

اگه اينجوري بوده باشه چي...

اگه گربه عه واکسن نزده باشه آره دیگه انگل منتقل شده 

ببخشيد هي سوال ميكنمگربه ها چه انگلي دارن؟

کرم گرد 

کرم نواری 

خیلیییی انگل دارن حتی تک سلولی هم دارن بستگی داره کدومش منتقل شده باشه 

اسهال ، دل درد ، استفراغ خونی ، مدفوع خونی اینا هیچ کدوم رو ندارید ؟

کرم گرد کرم نواری خیلیییی انگل دارن حتی تک سلولی هم دارن بستگی داره کدومش منتقل شده باشه اسهال ، دل ...

استرس دارم واي خدا 

ببينيد من معزرت ميخوام خارش شديد مقعد عفونت گرفتم شديد زير دلم و لگنم تير ميكشه 

نفخ زياد و يبوست خيلي شديد و هنش گرسنم ميشه زود زود خيلي وزن اضافه كردم 

در حاليكه همه ميگن انگل ادمو لاغر ميكنه من تازه چاق تر هم شدم

ازمايش دادم ميگن كرمك دارم.. چطور با وجود انگل وزن اضافه كردم و عفونت و يبوست گرفتم

استرس دارم واي خدا ببينيد من معزرت ميخوام خارش شديد مقعد عفونت گرفتم شديد زير دلم و لگنم تير ميكشه ن ...

خب دارو برات ننوشتن ؟ آلبندازول ، لبندازول ؟ 

چرا ميخورم خوب نميشم هعييي ببخشيد بنظرتون علائمم عجيب نيست؟ اشتباهي نيست؟

نه درسته علائم کرمک همینه فقط حواستون باشه خیلیییی اتواینفکشن هست یعنی اگه دستتون به مدفوع تون آلوده شده باشه بعدش نشسته باشید بزنید به دهنتون دوباره می‌گیرید بعد اگه دستتون به مدفوع آلوده شده باشه نشورید غذا و اینا درست کنید ممکنه به بقیه اعضا خانواده هم منتقل کنید 

نه درسته علائم کرمک همینه فقط حواستون باشه خیلیییی اتواینفکشن هست یعنی اگه دستتون به مدفوع تون آلوده ...

پس درسته... كه اينطور...

ببخشيد احساس نميكنيد علائم من برعكسه؟

ممكنه از گربه كرمك بگيرم؟